Мілена

Мій догляд за обличчям

Мій догляд за обличчям

В мене нема багато етапного догляду та я не косметолог щоб знатися на цій темі 100%, тому просто розповім про те чим користуюсь.

Шкіра в мене комбінована, іноді бувають висипання, є трохи чорних цяток та комедони, які з'являються від догляду який мені не підходе.

Знімаю макіяж я звичайною міцеляркою,а потім вмиваюсь пінкою для обличчя. Зараз у мене від Tony Moly, вона добре очищує шкіру, не викликає запалень. Навпаки в перший тиждень використання витягнула мені підшкірний прищик, який був досить довго і нічого його не брало. Може трохи підсушувати тому тільки для комбінованої або жирної шкіри. Об'єму вистачає на дуже довго, але запах.... Вона пахне господарським милом, але я вже звикла і мені норм.

Після вмивання іноді я роблю пілінг або маску, що не дуже часто, якщо чесно.

Зазвичай наношу тонік та креми.

Тонік в мене від Lirene. Скажу одразу вистачить його надовго, пахне трав'яним чаєм, досить добре заспокоює та тонізує шкіру. Однозначно візьму ще, особливо добре буде на літо,як мені здалось

Крем також цієї фірми. Я обрала зволожуючий, добре зволожує за усю зиму в мене з ним жодного разу не лущилась шкіра(іноді біля носика під час хвороби може сохнути), але після нанесення ж відчуття маски, які сходять за хвилин 5, після нього шкіра ніби матова та на нього добре лягає тон. Але через оце відчуття наврядчи візьму ще раз.

Крем під очі від темних кіл від Sane, я вже писала, що він добре прибирає набряк та темні кола.

Повелась і я на рекламу та вирішила спробувати. За ніч звісно нічого не прибере, але добре підсушує прищики, які запалені. Іншим нічого не зробить