Елена

Бьюті Коензим Q10

Бьюті Коензим Q10

Вітаю 👋🏻

Нарешті я маю сили та настрій для нових дописів. Завдяки Коензиму Q10. Без жартів.

Весна була для мене дуже важкою морально та фізично. Сил майже не було, настрою не було, виснаження, втома, апатія. Цього разу мені не допоміг навіть магній, та інші звичні засоби. Потім я побачила допис від Zhukovka і зрозуміла, що мені треба. Мені дуже воно треба.

Бьюті Коензим Q10

Дія ЗЕСТ Б’юті Коензим Q10 Комплекс/ZEST® Beauty Coenzyme Q10 Сomplex зумовлена особливостями компонентів, що входять до складу дієтичної добавки:

Коензим Q10 сприяє поліпшенню енергетичного обміну, сприяє виведенню з організму шкідливих вільних радикалів, має антиоксидантні властивості, тим самим запобігаючи пошкодженню клітин, надає шкірі пружності та еластичності. Допомагає покращувати здоров'я серцево-судинної системи і вироблення клітинної енергії.
Піперин (порошок насіння чорного перцю) застосовується як активний інгредієнт для догляду за шкірою та покращення кровообігу, сприяє посиленню імунітету та підтримці кишкового всмоктування поживних речовин.

Коензим Q10 сприяє поліпшенню енергетичного обміну, сприяє виробленню клітинної енергії.

Зест Б'юті Коензим Q10 Комплекс/ZEST Beauty Coenzyme Q10 Сomplex рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування з метою підтримки функції серця та стимулювання вироблення енергії в клітинах, що сприяє покращенню стану шкіри, збереженню її еластичності та пружності.

Впливає на процеси передчасного старіння;
Сприяє відновленню Coenzyme, запас якого в організмі може виснажуватися при старінні та прийомі протихолестеринових препаратів (статини);
Допомагає зарядитися енергією тим, хто іноді відчуває втому.

Енергію, дівчата, енергію!

Ефект я відче вже на другий день прийому. Сама собі не повірила, бо зачасту треба зачекати від тижня і більше, бо накопичувальна дія. А тут майже відразу! В мене з'явилась енергія, стабілізувався настрій, зник туман в голові. Наче відкрились очі і я побачила цей світ у позитивному ключі. Також зникли м'язові болі. Я знову відчула себе людиною!

Прийом дуже зручний, всього 1 капсула на день. Я приймаю з ранку, разом з іншими добавками. Наразі я на середині прийому. 15 капсул вже пропила, ще 15 залишилось і я хочу сказати, що якість мого життя змінилась дуже сильно. Не пам'ятаю таких добавок, щоб відразу з вау-ефектом, але Коензим Q10 одна із них.

Прикріплюю допис Zhukovka, там ви знайдете більш розгорнуту інформацію про цей компонент https://club.makeup.com.ua/post/40084/