Blondie_rs

Подаруй своєму волоссю професійний догляд

Привіт! Я ще раз хочу подякувати команді Makeup Club i L'Oreal Professional за здійснення маленької мрії. Я справді давно хотіла протестувати професійний догляд даного бренду; і мені повезло отримати такий крутий набір! Я не спішила писати допис після першого ж миття голови, адже перші враження не завжди бувають коректними. А так - минув тиждень і я сформувала вже свою думку 😊

Отже, в набір мініатюрок для тестування ввійшли:

• Професійний пре-шампунь-догляд L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox
  • Професійний очищуючий шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo
  • Професійна маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask
  • Професійна олійка L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil
  • Професійний крем-догляд для всіх типів волосся L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream

На жаль, сповна оцінити потужність даного догляду для волосся неможливо (стосовно ламкості та втрати кольору), адже тільки довготривале користування може вплинути на ці фактори.

Трішки про моє волосся: густе, не пористе та не ламке. Не фарбоване, від природи блискуче. Деколи любить електризуватись (і це навіть не від одягу залежить, певне, магнітні бурі тут винні 😂), легко завиватись на кінчиках, і в більшості - з лівої сторони. Доволі швидко жирніє, мию голову раз на два дні.

Що я очікую від професійного догляду за волоссям? Звичайно ж - помʼякшення, гладкості та "важкості" волосин без жирності [а від шампуню - якісного очищення шкіри голови]. В цьому гарно допомагають маски та олійки; а ще незмивні засоби, такі як спрейчики, креми тощо. Кремами ніколи не користувалась, бо не бачу потреби, а ось термозахисти, олійки та різноманітні доглядові спреї - це любиме діло! Як раз лінійка Metal Detox розроблялась задля нейтралізації металевих частинок міді, які накопичуються в кортексі волосся. Такі частинки потрапляють на волосину разом з водою через зношеність труб або жорсткість води, викликають ризик ламкості та можуть негативно впливати на результат фарбування.

Запатентована молекула Глікоамін в складі засобів Metal Detox нейтралізує вплив металів і піклується про якість волосся, підтримуючи результат салонного фарбування.

Про основне розповіла, і ще два слова про аромат. Віддушка тут дуже приємна: лимонна, шкіряно-мускусна [трішки видозмінюється залежно від продукту]. Мені пахне сонячним лимонадом зі шкірками, що висушуються під сонцем. А тепер вперед до детального огляду кожного з продуктів 😊

Я дуже втішилась, коли побачила вкладочку з інструкцією по використанню: що за чим та як наносити. Це для мене щось новеньке, адже з пре-шампунем справу маю вперше.

Моя мініатюрка має обʼєм 45 мл. Баночка мінімалістична, з ковпачком та дозатором помпою. По текстурі продукт доволі рідкий, важко піддається вспіненню. Щодо застосування: слід розділити волосся на дві секції, нанести засіб по довжині, легко земульгувати та не змивати. Даний пре-шампунь не потребує витримки на волоссі; по методу нашарування можемо застосовувати шампунь, і тоді вже все разом змивати. Прешампунь інтенсивно зволожує волосся і шкіру голови. Зсередини зміцнює структуру волосся, яке з часом має помітно впливати на його зовнішній вигляд. Мені більше подобається промивати волосся додатково шампунем або пілінгом, а так нашаровувати зі звичайним шампунем, потім після промивання наносити ще раз шампунь - не знаю. Поки вагомих змін за три миття не зауважила. Але засіб цікавий. Я однозначно придивлюсь на пре-шампуні, бо дуже цікаво доглядати за волоссям комплексно не тільки перед сушкою, а ще й під час миття!

Головною задачею шампуню є якісне очищення шкіри голови, а у цього красеня ще й захист від шкідливих металів. Ось шампунь мені дуже сподобався! Але давайте по-порядку. Моя мініатюрка має обʼєм 100 мл. Текстура доволі густа біло-молочного забарвлення. За три миття я використала небагато, бо він дууууже економний. Потрібно буквально пару крапель щоб його добре вспінити. У мене зазвичай півбанки йде 😅 на мою густину та обʼєм волосся. А тут - чудовий розхід, як раз для мене. Щодо застосування шампуню ніяких нових лайфхаків не придумано ще. Наносим на пре-шампунь, вспінюємо [+ насолоджуємось нішевим шкіряним ароматом з легким відтінком цитрусів 😍], масажуємо та добре промиваємо. За потреби можна промити шампунем ще раз.

Що мені сподобалось? Аромат, економний розхід та гарне очищення голови! Після цього шампуню (можливо, це ще й дякуючи пре-шампуню) у мене зберігається прикориневий обʼєм впродовж 2-3 днів. Зазвичай на другий день після миття моє волосся вже трішки "сідає". Тому, тут підкрадається надія, що голову можна буде мити не раз в два, а раз в три дні 😊 Шампуню ставлю великий лайк.

Після промивання волосся шампунем можем нарешті приступити до одного з моїх улюблених кроків - нанесення маски. Даний продукт у мініатюрі має обʼєм 75 мл (я думала, мені воно на один раз, але ні). На мою довжину вистачило на три використання.

По текстурі: густенька, поживна і має найсильнішу віддушку серед всіх засобів. Справжнє лімончелло 🍋 Рівномірно наношу на вологе волосся, прочісую та витримую 5 хвилин (хоч в інструкції 1 хв, але я вирішила трішки перевиконати план 😊). Ретельно змиваю водою. Ще на етапі промивання волосся відчувається більш гладеньким та мʼяким.

Цей продукт з усієї лінійки, який справив найбільше захоплення. У мене на полиці стоїть ціла гвардія мініатюр олійок від Chi, Biosilk, Lador, вдома десь валяється Schwarzkopf, а ще один час захоплювалась капсулками Ellips. Тим не менше, в мене появився новий, реально крутий фаворит серед доглядових олійок. Я вже визначила розхід на моє волосся. Мені потрібно рівно по 2 мл (Елліпсів я брала 2шт на одне використання), тому цих пробничків 2х2мл мені вистачило тільки на два використання. Але, не дивлячись на таке нетривале знайомство, я одразу ж побачила вражаючий результат! Олійка має досить густу формулу, не схожу ні на що. Вона мені нагадала такий дорогий, золотий мед.

Я наношу засіб на руку, розтираю між долонями та рівномірно наношу по всій довжині волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам. Олійка не жирнить ані руки, ані волосся. Гарно поглинається та додає важкості та густини волоссю (в дуеті з дією маски). Після сушки волосся пряме, блискуче та доглянуте.

Чим мені сподобалась дана олійка в порівнянні з моїми попередніми? По-перше, це текстура. Шовковиста, плотна та схожа на мед. По-друге, моментальний ефект, який тримається два дні. Я була в шоці, що волосся було прямим з легкою підкруткою на кінчиках, наче після салону, де зробили якісну укладку. По-третє, олійка наче додає густини, додаткової; примножує її 😍 Я в захваті!

Кремчиками для волосся я ніколи не користувалась. Оскільки моє волосся не пористе та не фарбоване, я й не розглядала такий додатковий засіб для догляду. Тому, охоче прийнялась до затесту. Два пробнички містили по 10мл продукту.

По текстурі справді як звичайний крем для обличчя - білого забарвлення та в міру рідкої консистенції. Я б сказала, як крем-гель для обличчя, тільки тут - для волосся.

По застосуванню: крем слід наносити перед сушкою на вологе, підсушене рушником волосся. Після нанесення невеликої кількості крему висушуємо волосся феном/робимо укладку. Схема нанесення у мене така ж, як з олійкою. Наношу на руку, розтираю між долонями та рівномірно розподіляю по довжині. Одразу після нанесення він наче трішки почав склеювати волосся. Воно навіть довше висушувалось і я злякалась, що прийдеться ще раз мити волосся. Не знала стосовно дозування, бо якщо перебільшити з олійками (в мене так було), то воно просто жирненьке як макарончики. Але ні, з дозуванням крему я вгадала. Волосся розгладилось ще більше. Заради експерименту я нанесла ще на сухе волосся, наче пригладивши свої антенки зверху та легко потягнула все вниз по довжині. Волосся знову наче склеїлось, але після ретельного висушування наче прийшло до тями. Я думаю, крем в моєму випадку можна застосовувати для укладки. Він круто текстурує волосся, робить легку хвилястість та додає незначної ваги. Але мені, з не пористим волоссям, яке вже не у вбитому стані, як було раніше - важко оцінити його дію. Такі укладки я не роблю, хвилястість я теж не люблю; обожнюю ефект "важкого та розсипного" волосся, а крем мені цей ефект, на жаль, трішки прибирає. Хоча! Ви подивіться на прикріплені фото - у мене наче салонна укладка! Враження цілком неоднозначне... Не подобається цей початковий ефект склеювання (фото мене з пробником, наче прилизане волосся) та довга сушка. Волосся втрачає трохи природню густину. Проте, з ним можна легко створити таку укладку! Я віддала даний засіб мамі, думаю, їй він пригодиться більше. В неї фарбоване та трохи пористе волосся. І, до речі, гарно їй розгладжує, наповнює волосинки та надає доглянутого вигляду.

Трішки фото після користування даною серією. Я зауважила, що волосся стало ще більш наповненим, мʼякеньким та блискучим. Хоч я й не жалілась на його стан, але ці засоби справді вартують уваги!

Волосся рівне, здорове та виглядає дуже дорого! Олійку та шампунь мені точно треба додати в кошик бажань; хоч і маска з пре-шампунем мене зацікавила не менше 💔

Лінійка професійного догляду справді відрізняється від звичайних серій. Виробник дуже постарався наближати домашній догляд до салонного. Найбільше мені сподобався шампунь, маска та олійка. Шампунь чудово очищує шкіру голови, має нішевий шкіряний аромат, економний, а ще дарує свіжість та обʼєм впродовж 2-3 днів. Маска живить волосся, запобігає ламкості та вберігає від шкідливого впливу металів. Має сильну віддушку, яку чути протягом дня після миття голови (а я таке люблю, щоб шлейфило). Олійка - це окремий скарб. Її текстура не схожа на мої попередні засоби. Вона моментально поглинається волоссям та додає ще більше густини, обʼєму та цієї омріяної ваги. Тримає ефект майже до наступного миття голови.

Пре-шампунь - мій перший досвід використання. Дуже цікавий засіб для зволоження та захисту волосся по довжині та шкіри голови. В нього доволі великий розхід через те, що він дуже важко піниться; ну і через те, що наноситься на всю довжину волосся. Я однозначно ще придивлюсь до повнорозмірів, щоб як слід побачити різницю по стану волосся. Крем-догляд не справив вау-ефект, адже завдяки йому можна лиш робити голівудську завивку на моєму волоссі. Не сподобався перший ефект "склеювання" після нанесення та довге висушування. Він доволі масивний та може приплюснути волосся, тому тут головне не перебільшити дозування. Підійде для пористого, фарбованого волосся. На моєму природньому він фактично бездієвий, бо спасати нема що 😁 Тому, віддала мамі, буде надалі пробувати його приборкати.

Дякую, що читаєте. Сподіваюсь, допис був розгорнутим та корисним. Гарного всім дня💞

12 червня, 2024
Blondie_rs
12 червня, 2024