Подаруй своєму волоссю професійний догляд
Все про лінійку Metal Detox від L'Oreal Professional 🖤
Привіт! Я ще раз хочу подякувати команді Makeup Club i L'Oreal Professional за здійснення маленької мрії. Я справді давно хотіла протестувати професійний догляд даного бренду; і мені повезло отримати такий крутий набір! Я не спішила писати допис після першого ж миття голови, адже перші враження не завжди бувають коректними. А так - минув тиждень і я сформувала вже свою думку 😊
Отже, в набір мініатюрок для тестування ввійшли:
- Професійний пре-шампунь-догляд L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox
- Професійний очищуючий шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo
- Професійна маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask
- Професійна олійка L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil
- Професійний крем-догляд для всіх типів волосся L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream
На жаль, сповна оцінити потужність даного догляду для волосся неможливо (стосовно ламкості та втрати кольору), адже тільки довготривале користування може вплинути на ці фактори.
Трішки про моє волосся: густе, не пористе та не ламке. Не фарбоване, від природи блискуче. Деколи любить електризуватись (і це навіть не від одягу залежить, певне, магнітні бурі тут винні 😂), легко завиватись на кінчиках, і в більшості - з лівої сторони. Доволі швидко жирніє, мию голову раз на два дні.
Що я очікую від професійного догляду за волоссям? Звичайно ж - помʼякшення, гладкості та "важкості" волосин без жирності [а від шампуню - якісного очищення шкіри голови]. В цьому гарно допомагають маски та олійки; а ще незмивні засоби, такі як спрейчики, креми тощо. Кремами ніколи не користувалась, бо не бачу потреби, а ось термозахисти, олійки та різноманітні доглядові спреї - це любиме діло! Як раз лінійка Metal Detox розроблялась задля нейтралізації металевих частинок міді, які накопичуються в кортексі волосся. Такі частинки потрапляють на волосину разом з водою через зношеність труб або жорсткість води, викликають ризик ламкості та можуть негативно впливати на результат фарбування.
Запатентована молекула Глікоамін в складі засобів Metal Detox нейтралізує вплив металів і піклується про якість волосся, підтримуючи результат салонного фарбування.
Про основне розповіла, і ще два слова про аромат. Віддушка тут дуже приємна: лимонна, шкіряно-мускусна [трішки видозмінюється залежно від продукту]. Мені пахне сонячним лимонадом зі шкірками, що висушуються під сонцем. А тепер вперед до детального огляду кожного з продуктів 😊