Spodobaieva Maryna

Estima

Estima
Estima

Це вже не перше моє знайомство з брендом, вже пару місяців я користуюсь рідким шовком і поки нарікань до нього немає. Писала про нього тут:

https://club.makeup.com.ua/post/34675/

Плюс я постійно щось пробую в гостях у мами, вона досить часто купує саме маски. І враження про них складається тільки позитивне.

Тож я не довго думаючи взяла всю лінійку проти випадіння волосся. І додатково купила комплекси від ABOUT екстракт мумійо я добавила до шампуню. А комплекс проти випадіння до кондиціонеру.

Спочатку я трішки переживала, бо об’єми тут досить великі. Якщо кондиціонер і маска для мене нормально брати в великому об’ємі, то шампуні я зазвичай стараюся брати до 300мл.

Пакування візуально досить симпатичне, зручне. Але є мінуси. Перший мінус воно темне і вже через тиждень ви побачите всю воду, яка на нього потрапляє. Тож перед фото прийшлося гарно все повитирати. Другий мінус шампунь і кондиціонер однакові, різниця тільки в написі знизу, яке до цього досить світле і ти постійно береш в руки, що прочитати.

Estima
Estima

Професійний шампунь на основі кератинового комплексу та рослинних екстрактів, що сприяє відновленню балансу шкіри голови та нормалізації кровообігу, глибокому відновленню виснаженого схильного до ламкості та випадіння волосся.

Основна дія:

  • Запобігає надмірному випадінню волосся, зміцнює його структуру.
  • Забезпечує живильну й відновлювальну дію.
  • Делікатно очищає волосся, нормалізує баланс шкіри голови.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, PPG-3 Caprylyl Ether, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Acetum, Glycerin, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Polysorbate 80, Hydrolyzed Keratin, Imidazolidinyl Urea, Styrene/acrilates Copolimer, Coco-Glusaride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, DMDM-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Склад тут сульфатний з силіконами. Але також є багато плюсів. Для мене це: гліцерин, екстракт квітів лаванди, розмарину, шавлія, чебрецю, календули, гідролізований кератин, сечовина.

Шампунь досить делікатно очищає волосся, для мене особисто великим плюсом є те, що він зовсім не сушить. Навпаки волосся після нього дуже м’яке. Піниться він, як всі сульфатні шампуні тут нічого особливого. А от віддушка тут досить смачна, аромат яблучних льодяників. Ніяких реакцій чи зуду шкіри голови не викликав. Тож я дуже задоволена.

Чесно від нього я очікувала більшого. Обіцянки тут досить схожі:

  • Відновлює гідроліпідний баланс шкіри голови.
  • Чинить ефективний живильний і зміцнювальний вплив.
  • Відновлює схильне до ламкості волосся й запобігає його випадіння.

Склад: Aqua, Cetyl Alcohol, Quaternium-87, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Canina Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Album Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Acetum, Polysorbate 80, Parfum, Tetrasodium Edta, Ascorbyl Palmitate, Bht, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Imidazolidinyl Urea, Citric Acid, Triethanolamine.

Склад на перший погляд досить не поганий. Кондиціонер містить олії мигдалю, оливи, соняшника та 15 природних екстрактів: шипшини, ромашки, календули, гірської арніки, білої кропиви, настурції лікарської, лаванди, розмарину, шавлії та інші. Віддушка за цього досить трав’яна, аптечна приємна.

Але є суттєвий мінуси. Перший занадто багато консервантів. Другий, він рідкий, в нього прям текстура йогурту. За цього він вже майже закінчується, дуже не економічний, просто стікає по волоссю. Третій в ньому не достатньо зволоження, хоч по складу я очікувала більшого. Можливо для нормального волосся він підійде, але за текстури його рекомендувати не можу.

У рецептурі маски присутні натуральні компоненти — кератин, п’ять трав’яних екстрактів і дві олії, сечовина, які поглиблено живлять і зміцнюють волосину від цибулин до самих кінчиків. Завдяки їм засіб також наділений антисептичними властивостями й чинить протизапальну дію.

Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isoamyl Laurate, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Acetum, Glycerin, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Polysorbate 80, Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Isopropyl Alcohol, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Маска має кремоподібну, густу консистенцію, тому рівномірно наноситься на вологе волосся і без особливих зусиль змивається. Залишити потрібно на 2-5 хвилин, для мене це великий плюс. Віддушка тут дуже приємна більш парфумована квіткова. О маска мені навпаки сподобалась. Хочеться ще спробувати інші.