Sofiia_Ts

Повний огляд на лінійку для волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Повний огляд на лінійку для волосся  L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Всім привіт, пару днів тестувала продукти і нарешті готова поділитись результами з вами, тому запрошую вас до перегляду відео(навіть в душі 😄) та фото.

Засоби я тестувала як окремо, так і всі разом. Волосся у мене не фарбоване, тому повністю оцінити продукт мені не вийде, тут оцінюю обіцяне зменшення пористості та запобігання ламкості.

Продукти хоча і в мініатюрках, проте дуже якісно розроблені упаковки, стильні, практичні та лаконічні. Аромат у всій лінійці однаковий, деревно-мускусні ноти, трошки мені нагадують чоловічі парфуми. Але на волоссі цей аромат розкривається дуже свіжо та пряно. Поговоримо про продукти детальніше:

Повний огляд на лінійку для волосся  L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Це новий продукт для мене, таким я ніколи не користувалась.

Взагалі мета цього пре-шампуню це не накопичити метали на пасмах під час миття (це проблема дуже знайома, бо у Львові досить погана вода, ми міняємо фільтри щомісяця, але накип все одно постійно є). А за рахунок нової запатентованої технології, а саме глікофілеру та глікоаміну, перешкоджають металам затриматись на волоссі.

Як тоді взагалі ним користуватись? Розділити вологе волосся на дві частини (це все робимо перед шампунем!), нанести засіб на всю довжину від 2-4 помп продукту (у моєму випадку 4), і емульгувати до появи легкої піни. Текстура ніжного і трошки олійного прозорого гелю. В мене, на жаль, піни не вийшло, хоча я довго розтирала. Проте по відчуттях було зрозуміло, як зразу розгладжується волосся. Продукт не потребує змиття, тому потрібно переходити до наступного етапу, шампуню.

Для мене основна функція шампуню - це очистити шкіру голови. Шампунь не зможе зробити волосся кращим, ми завжди обираємо цей засіб по типу шкіри голови. Цей продукт очистив непогано, волосся загрязнилось по стандартному за два дні. Текстура засобу густа, відчуваються дуже приємні парфумерні ноти, піниться середньо.

Продукт на м'яких кокосових сульфатах, містить віддушку, і що мене здивувало, це силікони. Так, для волосся вони супер, але як вони будуть впливати на мою жирну шкіру голови на постійній основі, це питання. Можливо для фарбованого волосся це буде супер, оскільки це може запобігати вимиванню кольору.

Тому час від часу я ним користуватись буду, але не на поствйній основі. Наступний етап - маска.

От маска мені зайшла на ура! Вона має щільну та поживну текстуру приємного мускусного аромату. Уже зразу при нанесенні на волосся, відчувається розгладжувальний ефект. І вона є досить економною, бо засобу не потрібно великої жмені. Тримати її потрібно всього лиш 1 хвилину! Цього часу вистачає, щоб пасма стали міцнішими та еластичнішими.

Так як маска має кондиціонуючий ефект, ополіскувач я уже на наносила.

Так як мені хотілось використати за раз усі продукти, я цей крем нанесла лиш праву половину вологого волосся. Він повинен розгладжувати волосся та захищати його від високих температур. Текстура дуже легка, приємна та кремова, що дозволяє легко розподіляти його. Продукт класний, але він на основі такого силікону, який вимивається тільки сульфатними шампунями, тому це потрібно враховувати. Але загалом, засіб виконує всі заявлені функції.

Цей засіб я нанесла на ліву частину вологого волосся. Цей засіб на відміну від попереднього, має більше розгладжувальний ефект та надає більший захист. Олійка спочатку має дуже в'язку та густу текстуру, проте про розподіленні відчувається він набуває легшої консистенції, що дозволяє швидше нанести його. Аромат із всіх продуктів тут найявніший, проте він не лишає по собі дуже сильний шлейф, відчуваєш тільки коли підносиш волосся до себе. Для літа цей продукт буде незамінним, оскільки через силікони та синтетичні зволожувачі будуть захищати волосся від надмірного впливу сонця (і навіть моря!), і особливо вигоряння кольору волосся, тому фарбованому волоссю рекомендую!

По фото можна одразу оцінити, наскільки волосся стало розсипчасте, блискуче, пряме та важке в гарному розумінні цього слова. Використувати всі продукти одразу мені не рекомендовано, бо є ризик обтяження. Проте поодиноко ці засоби будуть в нагоді. Якщо обирати щось одне, це однозначно буде маска, вона стала моїм фаворитом.