M O N D ✨️

Тон, який часто рекомендують візажисти

Тон, який часто рекомендують візажисти

Опис: лягає тонким шаром, при цьому не створює ефекту маски. Забезпечує стійкість на 24 години, повноцінно маскує недосконалість. SPF 35 захищає шкіру від фотостаріння та запобігає появі пігментних плям.

Пробник містить 0,6 мл засобу. Об'єму достатньо для 1-2 застосувань. Мені вистачило на одне повноцінне нанесення та свотчі.

Оформлення імітує повнорозмірний флакон. Саме тому упаковка втричі більша, ніж вміст. На звороті пробника немає загального опису та обіцянок виробника, як завжди. Тут зазначені: назва, номер тону, склад, обсяг, виробник, штрих-код та позначки з утилізації.

Величезний склад зайняв майже все місце серед інформації на пробнику.

Основа формули:

  • технологія Advanced Airwear – для дихання шкіри навіть за умови нашарування продукту;
  • токоферол (вітамін Е) – пом'якшує, активізує оновлення клітин, зміцнює капілярну сітку;
  • гіалуронова кислота - зволожує та підвищує пружність шкіри;
  • екстракт моринги – природний антиокислювач та «блокатор» ультрафіолету;
  • пребіотики – підвищують тонус шкіри, відновлюють клітинний імунітет.

Склад різноманітний та цікавий. Але скільки б корисних компонентів не було в ньому, засмучує наявність силіконових полімерів і мікропластика.

Як у багатьох тональних, тут використовується Диметикон (на другому місці у складі), який сушить шкіру і може забивати пори.

Дивлячись на склад можна сказати: точно не для щоденного використання.

Тон, який часто рекомендують візажисти
Тон, який часто рекомендують візажисти
Тон, який часто рекомендують візажисти
Тон, який часто рекомендують візажисти

Палітра Lancome Teint Idole вражає різноманітністю. Налічує близько 40 відтінків. Знайти пробник у певному відтінку досить складно, тому краще вибирати колір, тестуючи оффлайн.

Текстура легка, ніжна, кремова. Аромат дивний, у Teint Idole Ultra Wear Care & Glow є дорога віддушка…а тут немає абсолютно.

У мене відтінок 220С – умовно холодний бежевий. На світлі здається світлим та універсальним. Але це не зовсім так. Абсолютно не підійде білій шкірі та просто світлій. До того ж у ньому явні теплі ноти. Тон засмаглої, смаглявої шкіри. Мені підійшов тільки для контурингу, і то не дуже.

На фото порівняння з Teint Idole Ultra Wear Care & Glow у відтінку 120N (про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/21187/ ).

Як використовувати?

По-перше, під цей тон потрібно дуже добре підготувати шкіру (не забуваємо про компоненти, що сушать і забивають пори). Зволожити шкіру тільки кремом може бути недостатньо. В ідеалі використовувати ще зволожуючі флюїди та базу під макіяж.

Далі наносимо комфортним способом відповідно до наших цілей:

  • пензлем - для максимального покриття;
  • вологим спонжем – для середнього-щільного покриття та свіжості шкіри;
  • пальцями - для легкого тону та ледь помітного ефекту.

Покриття щільне. Добре перекриває недоліки і робить шкіру як після фотофільтрів. Таке покриття підходить для теплої пори року, що взагалі незвично.

Фініш матовий, при цьому зберігається легке сатинове сяйво. Виглядає дорого. Однак, якщо недостатньо зволожити – тональна основа підкреслить усі лущення. Мені сподобався загальний вигляд на обличчі (хоч і не мій тон), але лущення на сухих ділянках – величезний мінус.

Стійкість дуже гарна. Я не носила на шкірі весь день, тож не скажу скільки годин протримається. Але те, що тональник складно змити - це факт. Демакіяж має бути у найкращих традиціях, щоб не забити пори.

У моєму баченні: це дорогий тон для особливих випадків; та робочий інструмент для візажистів, моделей.

У повсякденному макіяжі його не уявляю. Як мінімум активно підготувати шкіру до цього тону не у всіх знайдеться час та бажання. А знайти свій відтінок у такому величезному виборі – може виявитися складною естафетою.

_________

Lancome Teint Idole Ultra Wear 24h Longwear Foundation