Для тих, хто любить шоколад…
Лімітований блиск для губ Eveline..
Ох і новинок в мене назбиралось...не встигаю Їх всіх показати☺️.
Цей блиск я купила незаплановано і спонтанно. На що тільки не підеш, заради безкоштовної доставки 😜.
Але тепер моїй радості немає меж...
Дизайн блиску стильний, запах неймовірний…
Пластик, до речі, не аж настільки якісний, але мене це не бентежить. Запах такий, ніби ти мастишся шоколадом, а не блиском. Але смаку немає.
Пензлик в формі краплі, дуже схожий на L'Oréal (там часто такі є).
Блиск дає неймовірний ефект. В мене 1 відтінок. Спочатку мені видався засвітлим, але я зрозуміла, що це таки мій варіант. Він дає дуже крутий фініш. Тут створений ефект, який зараз дуже в моді: поверх тінту чи помади додати блиск. Мені дуже подобається, як це виглядає. Але я ніколи такого не робила, бо мені не дуже подобалось мастити блиском помаду, потім той пензлик був відтінку помади🤦🏻♀️. А тут ж дуже класний ефект, і виглядає так, ніби це комбо, а не сам по собі блиск.
А ще тут присутній ефект збільшених губ. Це я справді можу стверджувати. Напевно за рахунок того блиску.
Мені цей блиск дуже нагадує Thebalm. Схожість велика. Мені він теж дуже подобався через такий лаковий ефект, але був значно рідшим, і постійно витікав за контур. І склад там гірший, до речі. Ну і ціна відчутна.
Тут я задоволена на 110%. За таку ціну, з таким ефектом це просто ідеальний блиск.
Коментарі (0)