Винник Катерина

Гордість та упередження/Мовчання ягнят: Бренди, ринкові сегменти та психологічний комфорт

Гордість та упередження/Мовчання ягнят: Бренди, ринкові сегменти та психологічний комфорт

В дописах та луксах ми не одноразово підраховували вартість свого щоденного догляду, вартість декоративки загалом або одного луксу.

Розмах - шалений. Від бюджетного бюджету до важкого люксу.

Що впливає на наш вибір продуктів, окрім складу? Думаю, що це ціна.

Дівчата раз по раз розвіюють міф про те, що в бюджетному сегменті є свій діамант, та говорять і про те, що не все то золото, що є люкс.

Але я маю свої певні бар'єри, які не можу перетнути. Мабуть, тут все ж, я йду на повідку маркетингу та власних упереджень.

Гордість та упередження/Мовчання ягнят: Бренди, ринкові сегменти та психологічний комфорт

Не зважаючи на схвальні відгуки , я не можу перетнути психологічний бар'єр та купити доглядову косметику (зокрема, креми) дешевше певного мінімуму. Я не вірю в ефективність , правильність відобрження складу та дотримання технології виробництва корпорацій з низькими цінними, на жаль.

Я (за скрути) краще куплю уцінений товар звичної мені ТМ, ніж дешевий сегмент.

Загалом, таке відношення у мене до всього. І до продуктів (так, я купую в акцію більше , ніж треба; або можу купити товар за пару днів до закінчення строку придатності, якщо я впевнена, що використаю його) або ж купую одяг минулої колекції Арбері чи рідній харківській Рікамаре, будучи впевною в якості тканин та виконанні.

В той же час, існує ніша в моїй косметичці, на яку рука не піднімається витрачати багато. Це саме декоративна косметика (тіні, олівці, туші тощо) та все, що змивається водою - гелі, мило, шампуні, пінки тощо.

Перші - тому що я рідко ними користуюсь і просто нераціонально купувати щось *ах* , яке майже цілим полетить у смітник через закінчення терміну придатності (бо я не встигну його використати).

Другі - бо контактують зі шкірою вкрай мало і з функцією очищення впорається будь-який сегмент.

Тож, якщо на декоративну та пінну частину косметики я витрачаю відносний мінімум , то доглядова складова - моє вкладення у відчуття стабільності. Чому стабільності ? Тому що те, що я можу ще собі дозволити умовний Ланком, свідчить, що я ще "на плаву" і не все так погано.

Чи маєте ви певні маркери вибору продуктів?