Yuriivna

Dove:захист та свіжість

Dove:захист та свіжість

Я часто обираю саме фруктові аромати у дезодорантах,але далеко не всі мають НЕ різкий аромат та чудово захищають на протязі цілого дня,а особливо дуже спекотних днів.Довгий час я користуюсь гелевим стіком від Old Space,тільки змінюю аромат час від часу.
Проте у шалену спеку користуюсь стіком та дезодорантом у спреї в тандемі.Ніколи не знаєш,яка активність чекає на тебе сьогодні-знижена або підвищена.

За час користування та тестування засобу,не виникло жодних проблем з розпиленням.Все як завжди,спочатку струшую балон,а потім розпилюю.
Аромат чудовий,насичено-фруктовий,а навпаки бадьорий та свіжий,не помітила жодного натяку на солодкість.Захищає добре,нейтралізує запах,але повторюсь я користуюсь ним у тандемі зі стіком,щоб бути впевненою у надійності захисту у спекотні дні,або якщо сходити до спортивного залу.

Не залишає плям на чорному одязі,це дуже потішила,бо багато дезодорантів не можуть похизуватися цим,але загалом я ніколи не розпилюю його цілеспрямовано на чорний одяг,тільки безпосередньо на шкіру.
У результаті я отримую надійний захист,навіть при активності,а також приємний фруктовий аромат саме те,що потрібно на літо.У складі немає спирту,дезодоант також не викликає подразнення,почервоніння та алергічної реакції на шкірі.