Yuriivna

Dove:захист та свіжість

Dove:захист та свіжість

Я часто обираю саме фруктові аромати у дезодорантах,але далеко не всі мають НЕ різкий аромат та чудово захищають на протязі цілого дня,а особливо дуже спекотних днів.Довгий час я користуюсь гелевим стіком від Old Space,тільки змінюю аромат час від часу.
Проте у шалену спеку користуюсь стіком та дезодорантом у спреї в тандемі.Ніколи не знаєш,яка активність чекає на тебе сьогодні-знижена або підвищена.

За час користування та тестування засобу,не виникло жодних проблем з розпиленням.Все як завжди,спочатку струшую балон,а потім розпилюю.
Аромат чудовий,насичено-фруктовий,а навпаки бадьорий та свіжий,не помітила жодного натяку на солодкість.Захищає добре,нейтралізує запах,але повторюсь я користуюсь ним у тандемі зі стіком,щоб бути впевненою у надійності захисту у спекотні дні,або якщо сходити до спортивного залу.

Не залишає плям на чорному одязі,це дуже потішила,бо багато дезодорантів не можуть похизуватися цим,але загалом я ніколи не розпилюю його цілеспрямовано на чорний одяг,тільки безпосередньо на шкіру.
У результаті я отримую надійний захист,навіть при активності,а також приємний фруктовий аромат саме те,що потрібно на літо.У складі немає спирту,дезодоант також не викликає подразнення,почервоніння та алергічної реакції на шкірі.

13 червня, 2024
Yuriivna
13 червня, 2024