Моє розчарування, match т ак і не стався
Не вмію я походу тримати інтригу, вивалила всю правду на самому початку😁 але давайте я все ж таки детально розповім що мені не сподобалося в цьому пілінгу для шкіри голови. Хоча зауважу, що на нього багато і хороших відгуків. Моя оцінка суб'єктивна)
Почну зі складу і чому я його придбала. Як і всі дівчата, я мрію подовжити свіжіть шкіри голови хоча б на 1 день) тому я вирішила придбати цей пілінг від Scalp Professional. У складі є Гліколева, Молочна, Саліцилова та інші кислоти. Тому, я сподівалася хоча б на маленьке чудо. Але, виявляється в складі є ще один цікавий компонент, який зіпсував всю малину. І це Perlite. Що це таке? Абразивні часточки, їх часто можна зустріти в скрабах. В описі до продукту написано, що в склад входить вулканічний попі л. Але я думала це буде щось м’яке, типу ензимної пудри.
Я вважаю цей компонент норма для скрабів для тіла. Але зустріти цю штуку в пілінгу для шкіри голови я ніяк не хотіла. Я думаю при неохайних рухах можна пошкодити волосся. Сіль і цукор хоча б розчиняється, а ця штука так і буде разом з вами поки ви її не змиєте) інша і не менш важлива річ в тому, що Перліт погано вимивається з волосся. Коли я наносила багато продукту, то потім знаходила навіть після сушки феном. Небагато, але пару штук все-таки випало. Хто знає скільки ще залишилося на шкірі.
Текстура. Досить рідка, але мені було нормально. Якби пакування було з носиком, було б ще краще, тоді засіб попадав би точно туди куди потрібно.
Запах. Мені пахне якимись парфумами, досить приємний аромат, але нічого надзвичайного)
Ефект. Це мій перший пілінг для шкіри голови, тому мені ні з чим порівняти) Але хочу зазначити, що він дає відчуття чистої шкіри. Але, також в догляді я маю добре промиваючий шампунь, тому не знаю чи в повній мірі це заслуга пілінгу)
Ну і загалом пробіжуся по плюсах і мінусах.
Плюси:
- є як маленьке, так і велике пакування
- текстура сподобалась
- приємна упаковка з точки зору дизайну, люблю мінімалізм
- приємний аромат
- не бруднить волосся
Мінуси:
- скрабуючі часточки, які не розчиняються і погано вимиваються
- не дуже зручне пакування
- склад потужний, але мені здається він недопрацьовує
Дякую всім хто дочитав до цього моменту✨ якщо користувалися цим пілінгом чекаю ваші відгуки в коментарях, дуже цікаво чи сподобався він вам😊
Коментарі (0)