Lytvynenko

Вперше за доооовгий час повертаюся до глиняних масок

Знаю, що маски українського бренду Joko Blend заполонили вашу стрічку) Я теж до вас із оглядом, цього разу на масочку із чорної глини.

Жирний та комбі тип шкіри люблять подібні продукти, але власниці сухої - будьте обережні.

Призначення: очищення, матування, проти запалень.

Пакування: пакетик білого кольору з насічкою, усією необхідною інформацією про продукт, обʼємом 20г (≈ на 3 використання).

Глина сірого кольору, дрібної фракції (порошок) та приємного аромату. Я не можу сказати на що схоже, але запах однозначно подобається)

До однорідної консистенції замішується швидко та легко.

Спосіб використання:

Розвести 10г глини (можна навіть менше, пакетик можна поділити на 3 використання) в теплій воді до утворення однорідної пастоподібної консистенції. Нанести на Т-зону, а при необхідності на все обличчя. Залишити маску на 10-15 хвилин (рекомендовано, щоб маска висихала в повному обсязі), змити теплою водою. Після проведеної процедури на обличчя можна нанести зволожуючий крем.

1. Bentonite Black Clay (Бентонітова чорна глина) - очищає пори та абсорбує надлишки жиру.
  2. Corn Starch (Кукурудзяний крохмаль) - покращує текстуру, абсорбує жир.
  3. Allantoin (Алантоїн) - заспокоює, зволожує, сприяє регенерації шкіри.
  4. Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract (Екстракт соку листя алое вера) - заспокоює, зволожує, сприяє загоєнню.
  5. Citrus Sinensis Oil (Олія солодкого апельсина) - антиоксидант, освіжає шкіру.
  6. Citrus Paradisi Oil (Олія грейпфрута) - очищує пори, покращує тонус шкіри.
  7. Citrus Bergamia Oil (Олія бергамоту) - антисептик, зменшує запалення.

Мені подобається цей склад. Загалом, маска очищає, заспокоює та зволожує шкіру, підходить для зменшення запалень і підтримки здорового вигляду.

Як і попередні маски з глини з мого досвіду, ця не супер комфортна, коли висихає. Легке відчуття стягнутості присутнє. Але це цілком нормальне явище)

За 15 хв маска майже повністю висихає та готова до змивання. Теплою водичкою не супер складно прибирається з обличчя, хоча зі спеціальною щіточкою це звісно швидше та легше.

Одразу після вмивання шкіра мʼяка та гладенька на дотик.

Не пересушена, що часто буває після глини.

Помітна і зміна тону шкіри: більш здоровий та свіжий вигляд. Зʼявилося сяяння наче зсередини ✨

Я відчуваю очищену поверхню шкіри, трооошечки світліші сальні нитки.

Звужені пори чи щось типу цього я не помітила і загалом, мало вірю в такі дива)

Joko Blend Black Clay Mask - достойна маска із хорошим складом, що дійсно працює!

Залишила приємні враження після використання: була абсолютно комфортною та легкою під час нанесення.

І ціна приємна! Щиро раджу 🥰