Маска, яку захотілось у повнорозмірі | Всередині відео з результатом
Маска для інтенсивного відновлення волосся Mr. Scrubber Repair Care Hair Mask
Насправді маски для волосся Mr. Scrubber стали для мене відкриттям. Так, у мене вже є позитивний досвід з маскою з кератином бренду. Цього разу у мене опинився пробник відновлюючої маски, яка не відстала від попередньої, потішивши результатом від використання.
Пробник-саше має об‘єм всього 7 мл
Цього мені здалося трохи замало, було б непогано отримати стандартний об‘єм для пробників масок - 10 мл.
Тому думаю на дуже довге волосся треба 2 пробника.
Також хочу відмітити те, що пробник погано відкривається, тож без ножиць не обійтися ✂️
Маска має кремову консистенцію, середньої густини, завдяки чому гарно розподіляється по волоссю. Однак саме текстурою нагадує бальзам/кондиціонер. Не жирна.
Аромат шикарний сол одкий, трохи цукерковий. Абсолютно не приторний.
Склад надзвичайно потішив, бо багатий на натуральні компоненти: екстракти, вітамінний комплекс. Він містить:
⬛️ гідролізований рослинний протеїн - який чинить відновлювальну дію;
⬛️ натуральний імбирний екстракт стимулює кровообіг у шкірі голови та прискорює ріст волосся;
⬛️екстракт лопуха згладжує нерівності структури;
⬛️ екстракт календули забезпечує захист волосся від зовнішніх чинників;
⬛️ екстракт живокосту допомагає боротися з лупою;
⬛️ екстракт кори дуба зміцнює волосся, усуває ламкість і надає об'єм;
⬛️ екстракт дині, збагачений цинком, дарує дзеркальний блиск і гладкість;
⬛️ екстракт розмарину знижує вироблення себуму та перешкоджає появі жирного блиску;
⬛️ екстракт пижма звичайного прискорює процес загоєння пошкодженої шкіри голови;
⬛️ комплекс вітамінів — F, Е, В — забезпечує зміцнення коренів волосся і надає пружність.
Мої враження
Маску нанесла на підсушене рушником волосся, прочесала і залишила на 10-15 хв (хоча виробник радить на 5-10 хв).
Ще при змиванні відчуваю як волосся стало більш прямим, м’яким та розсипчастим.
Висушила феном, більше нічого.
Мені сподобалось як волосся дещо обтяжене, надзвичайно м‘яке на дотик і блискуче.
Повністю він не згладив моє пористе, неслухняне і хвилясте волосся (це сталося 2-3 год після миття), але надав м’якість, блиску і навіть візуального об‘єму. Волосся дуже легко прочісується навіть пальчиками.
Не електризується.
Такий ефект мені дуже сподобався, а аромат ще декілька годин тягнувся шлейфом від волосся.
На відео результат відразу після миття та сушки феном, з часом воно стало більш гладким, менш пухнастим.
Тепер дійсно хочу цю маску у повнорозмірі 😌
Поки є можливість скористатись акцією, щиро раджу) Я отримала пробник цієї маски для волосся та ще один пробник маски для обличчя за покупку антисептика Mr. Scrubber ☺️
Обіцяю найближчим часом розповісти про ще одну маску бренду, з якою знайома майже 3 місяці і результат від якої тішить)
Коментарі (0)