Anna_feerie

Eveline Variete - коричнева туш, яка не підведе

Eveline Variete - коричнева туш, яка не підведе

Ця туш відпрацювала в мене 6 місяців і жодного разу я не пошкодувала про її покупку, адже Eveline Variete з першого використання давала мені надзвичайно густі, подовжені та підкручені вії😍. Тисніть "Дізнатись більше" щоб побачити ефект на віях та фото макіяжів🤗.

Чесно, я не знаю, як Eveline це роблять, але туші їм вдаються не гірше люкса. Навіть через півроку активного користування пакування виглядає ідеально - золоті написи та логотип в первісному стані, нічого не стерлося та не обсипалось.

Щіточка в цієї туші силіконова, дуже зручна для фарбування і верхніх, і нижніх вій. Консистенція для мене ідеальна, не рідка, але й не надто густа (останні тижні довелось розбавляти зволожуючими краплями для очей, але це тому що продукт вже закінчувався).

Колір саме коричневий, без червоного/баклажанового підтону, на фото постаралась зробити свотч, щоб це було добре видно.

На очах вона може виглядати майже чорною, але при певному освітленні добре видно, що відтінок все ж більш м'який, що чудово пасує неконтрастним кольоротипам та Білосніжкам🥰.

В мене туш тримається весь день без обсипань чи інших неприємностей (єдине, я можу трохи забруднити верхні повіки під час фарбування, але це через те, що вії довгі, і треба наносити туш акуратно та давати їй схопитися)).

Обов'язково куплю цей шикарний продукт ще, адже її якості та ефекти на моїх віях набагато дорожчі за вартість🤩.