Pilirina 💛💙

Без тіні сумніву з Lancaster

Без тіні сумніву з Lancaster

Навесні, зазадалегідь поповнюючи свої запаси санскрінів, наткнулася на sale цього американського улюбленця - Lancaster Skin Life Daily UV Shield Broad Pollution Defense SPF50 PA++++. Звісно ж, вихватила. Зараз жалкую, що не взяла одразу кілька штук, про запас - легка та комфортна текстура, без липкого фінішу та сального блиску з безліччю додаткових переваг.

Крем має легку кремово-гелієву консистенцію білого кольору. Приємну ароматну віддушку як у люксовому догляді.

Добре зволожує шкіру, яка під ним дихає. Не конфліктує з жодною сироваткою чи тональним засобом. І, що важливо - не залишає білі розводи на шкірі, як це роблять більшість санскрінів ☝️

Виробник запевняє, що у засобі є якесь унікальне поєднання антиоксидантів для захисту шкіри від вільних радикалів 👀

Згодна, з Lancaster шкіра стає відшліфованою, лоскутною, доглянутою, ніби наповнена зсередини сяйвом. Крем ніби візуально заповнює моі пори, після іноді нього можу навіть не наносити тональні засоби, щоб приховати кратери. Макіяж наноситься на нього відмінно.

Невагомий, без запаху та абсолютно непомітний — саме те, що ви хотілося б отримати від сонцезахисного крему для обличчя. Крім того, він виконує роль праймера та відбиває ультрафіолетові промені, не забиваючи пори.

У складі фотостабільні фільтри надзвичайно високого ступеню захисту UVA та високий рейтинг PA, який зустрічається чомусь переважно у американських брендів. Чим більше число + після PA - тим краще. Найвища оцінка PA++++ (чотири плюси).

Плюси:

+ Високий рівень захисту

+ Антиоксидантний захист

+ Розкішна, легка текстура

+ Сяючий фініш

+ Не залишає білого нальоту

+ Можна використовувати як базу

Мінуси:

- Висока ціна

- Всього 30 міліків (якось малувато, але я користуюся ним вже другий місяць)

Пакування, на жаль, викинула одразу, а складові знайти на просторах інтернету щось так і не вдалося. Але сто відсотково можу стверджувати, що крем вартий кожної копієчки, потраченої на нього, навіть якби я його придбала за повну ціну. Замовлю ще.

Спробуйте його за нагоди! Запевняю, не пожалкуєте! Люкс є люкс!👍