khoroshaeva

Перше знайомство з тушшю для брів)

Всім привіт✌️

У макіяжі брів мені подобається використовувати гель/мило та тіні). Однак, Bless Beauty вже вдруге знайомить мене з новими продуктами для оформлення брів.

Спочатку був віск, який мене закохав, а тепер тінтуюча туш для брів, з якою не сталося палкого кохання з першого використання, але я її таки освоїла, розповідаю 👇

Туш представлена ​​в мініатюрному флакончику із міцного пластику. Вона компактна, поміститься навіть у саму маленьку косметичку).

Ковпачок відкручується, тубу закриває міцно, що перешкоджає передчасному пересиханню туші.

Обмежувач є, але працює він не ідеально, туш частенько набирається з надлишком, що ускладнює процес нанесення.

Об'єм: 8 мл, витрата дуже економічна.

Щіточка міцно вбудована в кришку, не рухлива. Рукоять довга, але при цьому зручна у використанні, пальці не забруднює).

Розмір щіточки - середній, як на мене, то ідельний, бо з маленькими щіточками дуже багато мороки(.

Вона пряма, щетина середнього розміру, симетрична, виконана у формі "ялиночки".

Щетина зроблена з еластичного матеріалу, схожого на нейлон. Вона пружна, має середню жорсткісь, добре прочісує волоски, але при цьому не дряпає і ніяк не травмує шкіру.

• Консистенція кремова, однорідна та в міру густа. На дотик у ній відчувається легка олійність, але вона зовсім не жирна.
  • Аромат не яскраво-виражений, але відчутний. Запах доволі нейтральний, пахне тушшю, на шкірі не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

В мене темні брови та чорне волосся, однак, я ніколи не купую класичні чорні відтінки для брів, бо виглядають вони занадто активно та дивно). Цей раз не став винятком, тому в мене відтінок - 03 "Dark Brown".

03 "Dark Brown" - це темно-коричневий, навіть трохи шоколадний відтінок. Він має легкий, теплий підтон, проте не йде в рудину. Колір доволі темний, тому підійде тільки брюнеткам).

Відтінок підійшов моєму натуральному кольору брів, але якщо наносити туш поверх пофарбованих брів (хна), то колір виходить занадто яскравим, темним та насиченим.

Мої брови: жорсткі, неслухняні. Ростуть хаотично та мають дуже багато залисин, що особливо помітно, коли я роблю макро-фото🥲

Почну з того, що Bless Beauty Permanent Tinted Brow – це самостійний продукт, який дозволяє оформити брови, без додаткового використання олівця, маркера, тіней, помадки та фіксуючого гелю. ЇЇ можна сміливо використовувати для промальовування контуру, для заповнення залисин та для укладання самих волосків.

Буду відвертою, перші 3 -4 рази в мене нічого не виходило, була пляма на плямі, ще й залишалося багато "бруду" навколо брів, бо постійно щось витирала.

Проте, з часом стало виходити набагато краще, хоча й зараз буває роблю плями, особливо на початку та на кінчику брови).

Чому в мене залишалися плями?

• Продукт з надлишком набирається на щіточку.
  • Через те, що в мене брови стирчать, я звикла їх прям щільно "зализувати", звичайно, що в такий метод укладанння , щіточка часто торкається шкіри.
  • Спочатку я наносила продукт маленькими крапочками на брови, а вже потім бралася розтушовувати, що погано виходило, бо текстура швидко фіксується.

Зробила роботу над помилками :

• Перед використанням прибираю надлишки туші з щіточки, для цього використовую серветку
  • Щіточкою туші прочісую тільки волоски, максимально намагаюся не торкатися шкіри. Потім чистою щіточкою ще раз прочісую брови та одразу приступаю до розтушовки, заповнюючи залисини скошеним пензликом.
  • Для того, щоб зробити контур брів, наношу туш на руку/палітру, набираю потроху пензликом та переношу на шкіру, потім швидко уводжу пігмент у серпанок.

Основні тези про нанесенння:

• Щіточка добре прочісує та укладає волоски у потрібному напрямку. При цьому, туш не обтяжує та не склеює, не робить ефект цементу.
  • Майже миттєво фіксується, тому ротушовувати її потрібно швидко.
  • Розтушовується доволі м'яко та легко.
  • У туші дуже гарна пігментація, рівень насиченості відтінку на шкірі можна варіювати.
  • Фініш на шкірі: матовий, але не наглухо сухий, виглядає наче хна.
  • Стійкість: висока. Волоски тримає протягом 8-9 годин, при цьому не обсипається. На шкірі тримається 10-12 годин, навіть якщо почесати брови, то пігмент залишиться на місці.

Я фарбую брови хною, десь 1 раз на місяць, тому не використовую туш щодня, бо брови виходять надто насиченими. Проте, коли хна вже змивається (на фото), то туш дуже класно виручає, бо дає той самий ефект, що й хна, але набагато швидше).

Що по ефекту:

• Туш добре укладає волосинки, прекрасно фіксує їх та не обтяжує.
  • Вона чудово промальовує контур та маскує "залисини", за рахунок чого, брови виглядають більш широкими та об'ємними.
  • Стійкіша за гель, мило та віск).
  • Не викликала жодних алергічних реакцій.

* З нею може не вийти зробити бровки з першого разу, бо швидко фіксується, тому треба трошки приловчиться, що я і зробила).

Загалом, мені було цікаво познайомитися з новим для мене продуктом, туш дійсно цікава, універсальна та дає гарний ефект). Проте, якщо обирати між цією тушшю та воском Brow Liquid Lami WAX від Bless Beauty, я виберу віск, бо з ним простіше), розповідала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/34605/.

Дякую за увагу🤎