Vikulyk

Крем для контуру очей не за всі гроші світу

З цим кремом у нас все склалось гладко, користуюсь ним 2 тижні, адже відповідально до цього відношусь і знаю, які можуть бути алергічні реакції навіть не зразу, а вже наприклад за тиждень. Особливо це стосується ніжної шкіри під очима, якій не все підходить.

Крем знаходиться в масивній картонній коробці. Баночка тут зі скла, з білою пластиковою кришечкою, виглядає лаконічно. Також в комплекті є лопатка, я її не зразу помітила, напевне десь закотилася за картонну стінку, але тепер користуюсь, хоча інколи і пальці йдуть в рух.)

Текстура гелева, вона легка і повітряна.

Запах тут легкий, свіжий і не відчутний під час нанесення.

Його потрібно зовсім трішки, на фото я переборщила, хотіла показати текстуру, потім рознесла на інше око, навіть трішки дісталось щокам, тому кремчик доволі економний.

Відчуття від використання:

• Після нанесення відчуваю легкий холодок, думаю це завдяки гелевій текстурі і кофеїну в складі, який також бореться з набряками. Я дійсно помітила, що ділянка навколо очей виглядає світлішою і гладшою, після використання крему.
  • Продукт наче швидко вбирається, але залишає таку легку захисну плівочку, вважаю-це непогано для засобу під очі. Тому він залишається достатньо живильним навіть у нічний час, але завдяки легкій текстурі не обтяжує ніжну шкіру.
  • Засіб достатньо зволожує і завдяки отій плівочці втримує вологу і зранку шкіра досі почувається наповненою.
  • Зона під очима виглядає гладшою і мімічні зморшки не такі помітні.
  • В складі є антиоксиданти, загоюючі і омолоджуючі складники , такі, як: алантоїн, вітамін е, гінкго білоба, календула, кофеїн, пептиди, протеїни, центелла. Особливо обожнюю з них центелу і пептиди-це інгрідієнти, які давно показали свою ефективність на моїй шкірі.

Висновок. За свою ціну крем повністю виправдовує очікування, адже гарно зволожує і розгладжує шкіру, а головне-не викликає негативних реакцій.

А за посиланням залишила умови акції 2+1:

https://makeup.com.ua/ua/news/71972/

14 червня, 2024
Vikulyk
14 червня, 2024