Kate

Sisbela Anti-aging

Sisbela Anti-aging

Крем під очі легкої текстури. Використовувати можна як зранку, так і ввечері. Швидко поглинається, зволожує. Має нейтральний запах, який майже не відчутно.

Якихось змін не помітила, бо нажаль він не підійшов мені. Почалась алергічна реакція. Тобто оцінити його в повній мірі невдалося. Використовувала його разом з сироваткою цієї ж фірми 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/31284/

У мене весь комплекс цієї серії і це точно реакція саме на крем під очі. Використовувала спочатку тиждень. Почали пекти та слизитись очі. Зробила перерву десь на місяць. Все налагодилось. Потім знову почала використовувати. Тільки цей раз реакція пішла ще гірша і через чотири дні. Очі не тільки пекли та сльозились, а й почали червоніти. Почалась світлобоязнь. В очах так було мутно, що йшовши по вулиці чи по магазину я просто зупинялась, бо не бачила куди йду + це все супроводжувалось просто нестерпним печінням кожного разу(( а сльози так текли, що промокала серветкою.

Не рекомендувати цей крем я також не можу, бо це могла бути індивідуальна реакція. Більш того у моєї свекрухи вже третя баночка цього крему і в неї все нормально.

Sisbela Anti-aging
Sisbela Anti-aging
Sisbela Anti-aging