Le Petit Marseillias "Малина та півонія" гель для душу
Улюбленець серед гелів Le Petit Marseillias знайдено!
Привіт 🌷 Бажаєте легку кремову текстуру гелю для душу? Ще й з літнім ароматом малини й TOY 2 Bubble Gum з тривалим шлейфом? Такий існує - це гель (крем) для душу, мого улюбленого бренду, Le Petit Marseillias "Малина та півонія", який подарує зволоження, живлення та задоволення неймовірним ароматом 🪷
Текстура - доволі рідкий крем-гель, виробник сам наголошує, що це крем для душу. Я б сказала, що кремовий гель.
Піноутоворення - менше, у порівнянні з іншими гелями бренду. З губкою кількість пінки помірна, при нанесенні руками важче.
Але ефект від гелю, тобто відчуття чистоти, свіжості та м'якості шкіри, можна отримати і без великої шапки пінки.
Колір - напівпрозорий, білий з ледь помітним рожевим відтінком.
Аромат - малина й квіти, це аромат Moschino TOY 2 Bubble Gum 🩷 Один в один! І неймовірно стійкий! При виході з душу, аромат ще зберігається на тілі, відчувається солодка хмарка. У ванній кімнаті пахне усе, рушник, повітря й губка!
Я вже писала відгук про гелі для душу Le Letit Marseillias, нижче за посиланням є мій допис: https://club.makeup.com.ua/post/30117/
Це дійсно мої улюблені гелі по усім параметрам, які можна застосувати до засобів такого плану:
- Ніжна текстура, яка не залишає плівки, сухості чи алергії
- Приємні аромати, на будь-який смак
- Легкість змивання, нейтральний pH
- Відсутність барвників та пігментів, Dye-free. Мені дуже подобаються прозорі пляшки гелів. Самі ж гелі або прозорі, або напівпрозорі з білим відтінком.
А ви вже обрали для себе улюбленця серед гелів Le Petit Marseillias? Я точно хочу ще спробувати чоловічу лінійку цих гелів 🩷
Коментарі (0)