inspirit_inspires

І міст, і аромат для дому, і просто для створення літнього настрою ( ^▽^)

І міст, і аромат для дому, і просто для створення літнього настрою ( ^▽^)

В призначенні у карточці товару написано "живлення, зволоження", але більше потрібно сприймати цю штуку саме як парфумчик зі мікрожменькою вітамінок та чогось корисного 😏

Давай розберемо склад під збільшувальним склом, адже треба знати, чим ми себе радуємо!

👉 Alcohol denat – Регулятор в'язкості, антибактеріальний засіб та потужний розчинник. Звучить серйозно, може трохи пекти, якщо захочеш використати спрей на пошкодженій шкірі. (Ще як засіб може зволожувати, якщо на першому місці це – для мене загадка)))

👉 Aqua – Вода, наш старий друг та головний розчинник. Без неї нікуди.

👉 Parfum (Fragrance) – Ах, ось він, джерело всіх ароматних радостей! Трохи таємничості та магії в кожній крапельці.

👉 Glycerine – Зволожувач та друг нашої шкіри.

👉 Peg-40 hydrogenated castor oil – Емульгатор та агент, що очищає. Складні назви, але добрі функції.

👉 Pantenol – Зволожувач та заспокійливий агент. Він дбає про наше волосся і шкіру.

👉 Citric acid – Буфер, що допомагає підтримувати потрібний pH баланс.


👉 Tocopheryl acetate і Diethylhexyl syringylidenemalonate — антиоксиданти, які захищають нас від злих вільних радикалів.

👉 Цитронелол, Бензил циннамат, Бензиловий спирт, Цитраль, Гераніол, Бензил бензоат, Кумарін, Євгенол — Парфумування, парфумування та ще раз парфумування. Усі ці хлопці створюють наш улюблений аромат.

👉 Ci 19140 та інші - Барвники, додає фарб у наше життя.

Я, хоч і не професійний парфманьяк, одразу вловлюю свіжі нотки бергамота та чаю. А ще щось таке м'яке та освіжаюче — можливо, це і є той самий цикламен, але я точно не впевнена. Головне, що аромат шикарний!

Спрей ідеально підходить для весни та літа. Це мій улюблений аромат від La Rive, купую його вже не вперше. Моєму хлопцеві він також дуже подобається, що вже саме по собі великий плюс! (ще трохи і він почне в мене його тирити)

Спрей має "не дешевий" запах, який можна використовувати після тренування для освіження або просто пшикати на штори та постільну білизну (так, я так роблю, і це шикарно, особливо коли кімната на сонячній стороні, а кондер включити ніяк не можна).

Тримається близько 1.5 години, що для мене цілком достатньо 💛

Якщо ти шукаєш щось освіжаюче і приємне на літо і весну – "Mind Chill" від La Rive тобі сподобається! Не забувай читати склад та враховувати свої особливості, і тоді твоя шкіра та волосся будуть вам вдячні 🌼

А я піду тестувати нові косметичні новинки та писати круті пости про ментальне здоров'я в інших соцмережах. Чекаю на твої лайки та коментарі! 💛