O.Kazkova

Добрий б’юті-ранок

Добрий б’юті-ранок

Завдяки клубу, завела чудову традицію починати ранок вихідного з масочки. Цього разу обрала зволожувальну альгінатну маску від Beauty Derm, яка зацікавила мене після відгуку зіроньки Beautiful land💞 ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/39233/

Приготувалась до того, що маска може бути непростою в замісі, тому одразу вирішила додавати воду не за інструкцією, а просто поступово підливати до потрібної консистенції.

Масочку можна ділити на два використання, але мені подобається наносити альгінатки товстим шаром, тому висипала одразу весь вміст пакетику в ємність. Маска не містить віддушок та барвників, тому порошок має легкий аромат її компонентів та ніжний зеленуватий колір, який, вочевидь, дає спіруліна.

Окрім спіруліни, у складі масочки є хітозан та екстракт авокадо. І все це разом має сприяти зволоженню, оновленню та омолодженню шкіри.

Та повернемось до замісу. В порошок потрошку підливала очищену воду кімнатної температури та інтенсивно перемішувала. В результаті отримала масочку з більш-менш однорідною консистенцією та з комфортною для нанесення густиною. І почала наносити.

Масочка легко розподілялася по обличчю, але стікала. Застигала дуже повільно та продовжувала потрошку сповзати ще протягом 10 хвилин. Пару разів доводилося підтирати її змоченим у воді ватним диском, щоб не сповзгла на очі. Загалом потримала хвилин 15.

Масочка швидко знялась одним шаром, залишила тільки декілька малих шматочків по краях, які без зусиль прибралися змоченим ватним диском.

Результат: шкіра виглядає чистішою, свіжішою, сяючою та дійсно зволоженою.

Але треба додати, що перед масочкою я зробила масаж гуаша з масажною сироваткою від SKINBAR, яку не змивала перед нанесенням масочки. Тобто вона теж зробила свій внесок у гарний результат. Не дарма ж рекомендують наносити сироватки перед масками.

Загалом, масочка мені сподобалась:

💚 приємна ціна

💚 цікаві компоненти у складі

💚 зручне зняття одним шаром

💚 гарний результат

Але, щоб вона сподобалась, треба враховувати її особливості:

✨ додавати воду поступово та ретельно перемішувати

✨ мати поряд вологі ватні диски чи щось таке

✨ і, для найкращого результату, нанести якусь поживну сироватку перед масочкою

Ось, наприклад, відгук про сироватку, яку я використовувала перед маскою: https://club.makeup.com.ua/post/38044/

Дякую за увагу🫶