Пряно-ароматна ком позиція:Landor Moon Away For Her
Парфуми,які вражають багатогранністю аромату. Якщо обожнюєте пряність та різноманіття спецій варто звернути увагу на Moon Away For Her
Landor-Український виробник парфумів.
Різноманіття ароматів вражає,мені було так важко обрати щось одне,тому в майбутньому буду обирати одразу декілька пробників.
Пакування пробнику приємно здивувало,це паперове пакування з назвою самого бренду,а всередині пробник,який має 1 мл.
За рахунок свого насиченого шлейфу,мені цілком вистачило цієї кількості щоб послухати звучання даного аромату.Пакування зручно та легко відкривається,мені подобається що пробник йде в окремому паперовому пакетику.
Маємо такий спектр нот
Перші ноти: кардамон,кориця
Ноти серця: тютюн,ваніль,гвоздика,вишня,мигдаль,пачулі.
Базові ноти: боби тонка, ладан,какао,сандал,чорнослив.
Аромат це справжній сливовий "бум",але не просто сирої прохолодної сливи,а пряного солодкого та п'янкого чорносливу.
Аромат багатогранний,насичений та такий гучний у звучанні,має дещо алкогольні нотки,але не дуже різкі,а легкі.
Є солодкість,але її не занадто,більше пряності,яка огортає ароматну композицію від початку і до самої кінцевої ноти.
Вишня також відчувається,вона впевнено себе відкриває у романтичному танці з пряним чорносливом,але маю визнати,те що чорнослив досить стійко проявляє свою позицію на першому місці.
Відчувається кардамон та гвоздика але в поєднанні саме з чорносливом та вишнею має просто магічний аромат,ці спеції неймовірно підкреслюють композицію,не віддають ні гірчинкою,ні різкістю.
Такого аромату у мене ще не було,цей аромат став для мене відкриттям та цікавої новинкою на моїй парфумерній поличці.Саме до цієї композицію,я не думала,що такий аромат сподобається мне,але я під приємним враженням.
Landor-справжне відкриття для мене,як за бюджетну вартість пробнику,отримати цікаву та яскраву ароматну композицію.
Коментарі (0)