Шампунь з неймовірним ароматом
Враження від OGX Coconut Milk Shampoo
З цим шампунем OGX мене познайомила Олена Романюк, за що я їй дуже вдячна, адже я справді полюбила цей бренд та розумію його популярність.
У мене мініатюра 88.7ml, такого об'єму чудово вистачає для того, щоб спробувати шампунь та покористуватись ним. Дизайн притаманний цьому бренду, лише лінійка Coconut Milk Shampoo має білий колір баночки.
Кришка фліп-топ, добре відкривається/закривається.
Консистенція шампуню дуже густа і добре піниться, щоб ви розуміли, мені було шкода тієї кількості шампуню, що вилила на дзеркало для фото, адже нею я б могла промити голову двічі.
Колір білий, має легкі перламутрові переливи.
Аромат дууже смачний, він розноситься на всю ванну, такий солодкий, наче кокосовий лікер і є ця приємна карамельна нота.
У складі є і м'які ПАР, і олія, різні екстракти, десь у середині списку можна побачити силікон.
Ну і ефект мені подобається від нього, на фото волосся помите лише цим шампунем та посушене з термозахистом від Joko Blend.
Волосся м'яке, гладке, легко розчісується, не електризується, брудниться як завжди.
Загалом, з цим шампунем я можу обійтись і без маски, або використовувати лише олійку для блиску.
Коментарі (0)