Alina🍒

Маска для обличчя проти токсинів від Sane

Привіт🌿

Колись моє знайомство з Sane почалось не дуже добре, тому через пару років я наважилась на другий шанс✨

Тож запрошую до мого огляду)

Тут все просто та мінімалістично - біла туба з приємного м'якого матеріалу, додатково на кришечці була захисна слюда.

Позаду склад, спосіб використання та вся необхідна інформація🌿

До речі, до замовлення шла ну дуже класна листівка з пробничком🤭

Важливо зазначити, що термін придатності після початку використання маски всього 3 місяці❗

Об'єм: 75 ml.

Аромат у маски легкий зі свіжинкою, неначе зелень та водорості + трохи косметичний і зовсім не відчувається при нанесенні.

За консистенцією маска середньої густини та трохи масляна, як раз ідеальна для нанесення та не стікає по обличчю.

Має приємний зелений колір🌿

Відтак маска призначена для детоксикації шкіри та мінімізації запалень.

Я використовувала маску 3 рази на тиждень, як рекомендує виробник, і ось мої враження:

• маска приємна до шкіри обличчя, вона не щільна і не обтяжує його
  • тримати її необхідно всього лише 3-5 хвилин, тож це знахідка для тих, хто не любить витримувати маски по 15-20 хвилин
  • доволі економна витрата продукту
  • нанесення маски саме задоволення через її масляну текстуру, вона нереально приємно ковзає по шкірі
  • маючи почервоніння на шкірі, вона добре її заспокоює з першого використання
  • чудовий матуючий ефект і свіжа шкіра
  • також використовую маску, як експрес-засіб перед нанесенням тону, бо вона чудово вирівнює та робить її гладенькою та зволоженою

Як завжди, фото складу для свідоміших дівчат, аніж я, яка не звертає на нього увагу🤪

З небезпечного - віддушка🌿

Чудова маска для того, щоб додати її у свою рутину.

Вона заспокоїть ваші запалення та чудово заматує шкіру, при цьому не пересушуючи її🌿

Радію вдалому повторному знайомству та маю для вас ще багато цікавинок від Sane✨

Дякую кожній за увагу🌸