Маска для обличчя п роти токсинів від Sane
Враження від маски з AHA + PHA + 5% Спіруліною🌿
Привіт🌿
Колись моє знайомство з Sane почалось не дуже добре, тому через пару років я наважилась на другий шанс✨
Тож запрошую до мого огляду)
Пакування та дизайн🌿
Тут все просто та мінімалістично - біла туба з приємного м'якого матеріалу, додатково на кришечці була захисна слюда.
Позаду склад, спосіб використання та вся необхідна інформація🌿
До речі, до замовлення шла ну дуже класна листівка з пробничком🤭
Важливо зазначити, що термін придатності після початку використання маски всього 3 місяці❗
Об'єм: 75 ml.
Аромат та консистенція🌿
Аромат у маски легкий зі свіжинкою, неначе зелень та водорості + трохи косметичний і зовсім не відчувається при нанесенні.
За консистенцією маска середньої густини та трохи масляна, як раз ідеальна для нанесення та не стікає по обличчю.
Має приємний зелений колір🌿
У використанні🌿
Відтак маска призначена для детоксикації шкіри та мінімізації запалень.
Я використовувала маску 3 рази на тиждень, як рекомендує виробник, і ось мої враження:
- маска приємна до шкіри обличчя, вона не щільна і не обтяжує його
- тримати її необхідно всього лише 3-5 хвилин, тож це знахідка для тих, хто не любить витримувати маски по 15-20 хвилин
- доволі економна витрата продукту
- нанесення маски саме задоволення через її масляну текстуру, вона нереально приємно ковзає по шкірі
- маючи почервоніння на шкірі, вона добре її заспокоює з першого використання
- чудовий матуючий ефект і свіжа шкіра
- також використовую маску, як експрес-засіб перед нанесенням тону, бо вона чудово вирівнює та робить її гладенькою та зволоженою
Склад🌿
Як завжди, фото складу для свідоміших дівчат, аніж я, яка не звертає на нього увагу🤪
З небезпечного - віддушка🌿
Висновки🌿
Чудова маска для того, щоб додати її у свою рутину.
Вона заспокоїть ваші запалення та чудово заматує шкіру, при цьому не пересушуючи її🌿
Радію вдалому повторному знайомству та маю для вас ще багато цікавинок від Sane✨
Дякую кожній за увагу🌸
Коментарі (0)