Знущання або клей в баночці by Lamel
не можу повірити, що таке дійсно випускають і за це хочуть отримати гроші.
хочу сказати одразу, що до бренду Ламель відношусь нормально, навіть позитивно, але з цим продуктом однозначно були токсичні стосунки.
придбала цей "гель" не тут, а в іншому магазині і, слава богу, з суттєвою знижкою. до цього в мене був теж фарбуючо-фіксуючо-моделюючий засіб для брів, але від картопляної країни, тому не могла дочекатись, поки він закінчиться і придбати щось інше. по відгукам і формі щіточки вибір пав саме на LAMEL Make Up Crush Brow Mascara в кольорі 401 - Taupe і в один страшний день він все таки в мене з'явився.
Одразу до висновків:
+ фарбує, непоганий колір
+ щіточка, яка мала вкладати більшу кількість волосків в одному напрямку
- СКОЧУЄТЬСЯ! (вибачте, не могла вже втриматись. я вперше бачу таку реакцію косметики на мінімальний дотик, після чого він просто скочується з волосків і відчувається як резина)
- укладка припиняє своє існування через декілька хвилин після нанесення гелю
- перетворює ваші брови в якусь збиту липку гусінь
дуже шкода, що в мене немає жодної фотографії для підтвердження використання цього засобу (ну таке фотографувати не хотілось), проте залишилась тільки щіточка, яку я відмила від цього "клею" та наношу нею прозорий гель, бо вона дійсно хороша.
у більшості відгуків я помітила ту ж саму проблему і тут тільки 2 варіанти: або порушені умови зберігання або це троллінг від Ламель.
для наглядної демонстрації поганої якості цього засобу, додаю фотографію-порівняння з іншим гелем, який зараз являється моїм фаворитом та про який я розказую в іншому огляді [https://club.makeup.com.ua/post/41939/] :)
діліться своїми проблемними продуктами та які більше ніколи не з'являться в вашій косметичці 👇🏼
Коментарі (0)