SKOMSKA

Bisheffect Magnesium Flakes - те, що тобі точно потрібно

Bisheffect став для мене один із улюблених брендів💙

Наразі їх засоби займають велику частину полички в моїй ванній кімнаті😌

Я вже ділилась враженнями про кристалічний концентрат для ванни "Антистрес" :

https://club.makeup.com.ua/post/41231/ ;

та про засіб для ванн "Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами" :

https://club.makeup.com.ua/post/40434/ .

А сьогодні хочу розповісти про кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці".

Трішки історії👇🏻

Магнієві ванни як профілактичні та лікувальні процедури при захворюваннях мʼязів, суглобів, нервів відомі ще з кінця 19 століття.

Магнієва терапія була дорогою і доступною не для всіх.

Відкриття в Україні під Полтавою бішофітових родовищ в 20 столітті розширило можливості застосування цього мінерального розсолу.

Тому наразі це досить доступно.

Магній один з важливих елементів для нашого здоров'я .

Якщо є дефіцит і потрібно поповнити- зазвичай призначають спеціальні вітамінні комплекси, а також для відновлення підходить такий засіб як Bisheffect Magnesium Flakes .

Засіб представлений в об'ємі : 500 та 1000g

Вартість : 158-252грн

Яка його особливість?

Магнієві пластівці BishEffect ТМ «Бішофіт Полтавський» – це кристали 100% хлориду магнію, найчистішого природного мінералу, який видобувають на глибині 2500 м, у місцях залягання стародавніх морів.

▫️ без ефірних олій та інших додаткових компонентів;

▫️рекомендовано для ванн і ванночок;

▫️зміцнює шкірний покрив і весь організм загалом;

▫️ сприяє покращенню самопочуття;

▫️допомагає нормалізувати сон;

▫️незамінний для людей із захворюванням на цукровий діабет;

▫️знімає відчуття втоми і тяжкості;

▫️нормалізує функції м'язів і зміцнює кісткові тканини;

▫️абсорбується через пори шкіри і потрапляє у кров, оминаючи шлунково-кишковий тракт;

▫️без запаху.

Магнієві пластівці білого кольору, сухі та легкі, нагадують на дотик сіль, яка починає танути в руках.

Кристалики різного розміру та загострені. Відчуття , ніби розбили пластину , яка поділилась на маленькі шматочки.

Аромат не відчувається.

У ванну я відміряю та добавляю 200 г кристалічного концентрату. Пластівці швидко розчиняються.

Також засіб можна використовувати для ванночок рук, та ніг орієнтуючись на пропорції на 5-10л - 10-20g

• Мені дуже сподобався формат засобу у вигляді кристалів.
  • Радує, що це натуральний продукт, без добавок, який створила сама природа✨
  • Використовуючи магнієві пластівці - я відчуваю після ванни розслаблення, тіло стає не таке зажате, больові відчуття в спині (через сидячу роботу) проходять.
  • Також емоційний стан стає більш врівноважений і завдяки цьому покращився сон. Я раніше вставала ледь у 8 ранку з будильником , а зараз сама прокидаюсь о 7:00. Для мене це велике досягнення.
  • Упаковка дуже зручна, комфортно брати із собою
  • Пластівці сухі , та легкі
  • Зазвичай я люблю , щоб такі засоби мали запах і у ванній була додатково ароматерапія. Тут немає аромату , але для мене це не мінус. Якщо мені хочеться - я добавляю до ритуалу улюблену свічку , або запалюю аромапаличку, чи просто застосовую, як альтернативу : кристалічний концентрат для ванни "Антистрес" . Обираю орієнтуючись на настрій та відчуття💕

Тому красуні - щиро рекомендую!