lyuba_belllaaa

Мій перший - Diptyque Do Son Limited Edition

Мій перший - Diptyque Do Son Limited Edition

Почну з того, що до ароматів Diptyque я приглядалась давно - але то нагоди не було, то інші, яскравіші аромати затуляли цю красу від мене.

Будинок (звісно, французький!) бере початок аж з 1961 року, і має цікаву історію. Створений двома друзями, художником і архітектором - досі є популярним і нішево відомим.

Отже, попросивши рекомендацію жасминових ароматів я послухала цей і розвязала свою парфюмерну дієту.

Цим пахне туалетна вода Do Son? Це спогади дитинство одного з засновників дому, Yves Coueslant - який проводив його у В'єтнамі. Це запах узбережжя міста До Сон - морсткий бриз з легким запахом туберози.

Офіційна піраміда

Верхні ноти: Квітка апельсину, Лист апельсину і Рожевий перець;

Середні ноти: Тубероза і Жасмин;

Базові ноти: Мускус, Троянда і Бензоїн.

Що чую я?

Жасмин, трішки прив'явший тому насичений. Масляна тубероза, трішки зеленого листя. Хвилин за 30 ця білоквіткова феерія перетворюється у тиху і ніжну димку з відтінком мускусу.

Аромат дуже стійкий, два розпиленя і ти пахнеш години 4, аромат поступово затихає і стає більш мускусним ніж жасминово- туберозним. При цьому, тут відчувається легка акватичність - і жодної солодкості.

Лімітка через флакон, а також у оригінальній піраміді є ірис.

Така от французько-азійська краса, відчуваю що буде ароматом цього літа.

Аромат відпустки десь над озерами, де є багато лілій, задумливий і дуже сексуальний.

Діліться, що останнього класного знайшли у парфумерії? Мій апетит до ароматів знову розігрався, хочеться тестити щось нове.

Мій перший - Diptyque Do Son Limited Edition