alena.rosee

Poetry Home | Day Aestetic

Poetry Home | Day Aestetic

Всім привіт! 🖤

Недавно я показувала розпаковку набору мініатюр від парфумерного українського Poetry Home та потестив все , можу точно розповісти свої враження від нішевих ароматів бренду.

Якщо ви пропустили, тут відео розпаковки https://club.makeup.com.ua/post/41089/

То що ж такого звабливо та нуарного я знайшла в цьому сеті та чи знайшла взагалі? Давайте дивитись.

Натискай "Дізнатись більше" 🖤

Я не буду описувати пакування, все це описала в минулому дописі, але повторюсь, що сама презентація товару зроблена на вищому рівні.

Якість  пакування, шрифт, самі семпли зроблені також дуже добротно: це скло зі мяким спреем .

Також радує щедрий обєм , це 2ю5 мл, цього не просто достатньо для знайомства, а й може замінити вже мініатюрку в сумочку.

У бренда існує два вида діскавері сетів: денний та нічний, я перед вибором не читала специально ні пірамід ароматів, ні описів, тільки вирішила одразу вибрати денний сет для знайомства, так як чисто по логіці зрозуміло, що в ночному будуть смоли, уд, дим , ладан і подібне, мені ж хотілось почати знайомство з брендом з більш лайтових на мій смак ароматів саме по піраміді.

Також хочу зазначити , що спеціально не читала опис від бренду , щоб написати лише мої відчуття по аромату 🖤

Що ж , досить балачок, давайте розпочнемо нашу парфумерну подорож, так так, саме подорож, тому що у кожного аромата в назві є відоме місто, але не будемо дуже зациклюватись на назві, щоб не пропустити основну суть кожного аромату.

🖤Poetry Home Le Vent De La Cote D’azur🖤

Початкова нота: Інжир, Кедр атласький, Свіжоскошена трава
Нота серця: Тропічні пелюстки, Чорна смородина
Кінцева нота: Листя інжиру, Смола хвойних дерев

Лазурний берег.

Це був перший семпл з набору, який я пшикнула на шкіру і я просто не знала що сказати... Це просто нереально.

Якщо ви трошки цікавитесь парфумами, ви точно знаєте аромати з нотами інжиру, часто таке практикують нішеві бренди. Діптік, Байредо, Артизан, Джо малон та інші... Я люблю цю нотку, вони вишукана, в міру солодка, трошки терпка, дуже позитивна. Але коли я почула інтерпетацію інжиру саме у Поетрі я просто не знала що сказати , це неймовірне поєднання не просто інжирового листя, а і м'якоті самого плода, коли інжир стиглий, налитий сонцем та соком. Саме це я чую в цьому ароматі. ☺️

Я не втрималась і написала бренду, мов ну як ви таке зробили, бо зазвичай в інжир-ароматах можна почути або зелене листя, або переспілий фрукт , на що мені відповіли, що у них був аналогічний запит до аромата, вони саме шукати мякості, а не листя і дороблювали аромат 2 роки.

Ви уявіть тільки , яка це філігранна робота. Браво. 🖤

Аромат навіює гарні емоції, він легкий, безтурботний, дуже натуральний, але має свою нішеву родзинку, тобто не скачується до мускусних баз або прілого листя.

Якщо прислухатись , можна почути і стиглу чорну смородину . База дуже ніжна, майже переплітається з основною композицією.

Стійкість на шкірі 7-8 годин , така ж приблизно стійкість у всіх ароматів набору.

✨Емоція: Щастя, Радість .

🖤Poetry Home L’etreinte De Paris🖤

Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут, Лимон, Манго, Полуниця
Нота серця: Гвоздика, Троянда, Чорний перець
Кінцева нота: Ваніль, Гуаякове дерево, Карамель, Кедр, Пачулі

Сучасний Париж, не такий мрійливий як на фото з глянцевих журналів, цей Париж переплітає модні тренди, веселі аперитиви, темні провулки, квартали з пряними ресторанами. Вабить , манить, в ньому є якась інтрига.

Я обожнюю аромат полуниці у всьому. Якщо десь написано: з ароматом полуниці , то мені це треба. І не важливо це тістечко, помада, парфум, крем для тіла чи лимонад. 🍓

Полуничну ноту я відчула тут одразу, але ця полуничка з секретом🤭

Стартує аромат дуже соковито, фруктово-ягідний фреш переплітається з цитрусовими нотками. Свіжо , не солодко, фруктово, але майже одразу починаються сюрпризи. Це гвоздика та перечь. Дарма буває недооцінюють гвоздику, які ж пряні вайби вона може дати. Тут одразу люди поділяються на "Подобається - Не подобається", бо спеція специфічна. Але в полунично - апельсиновому фреші воно звучить досить органично, просто хтось з більш дивними смаками вирішив замовити такий коктейль.

База аромата досить унісексова, гуаяк та пачулі весьма серйозні нотки, там не до шуток  ахаха, та хоч і шкіри немає в піраміді, саме цей дует нагадує мені таку грубу ароматну шкіру з земляними нотками.

Доречі , на моїй шкірі той полуничний вайб з  часом проходить, залишаються лиш відтінкі фруктів, гвоздика та база аромата. Карамелі не чую зовсім.

Аромат компліментарний.

✨Емоція: Флірт , Мрійливість

🖤Poetry Home Riva Del Garda Palace🖤

Початкова нота: Інжир, Ірис, Евкаліпт, Фіалка
Нота серця: Кардамон, Кумарин, Магнолія
Кінцева нота: Білий мускус, Кедр, Сандалове дерево

Цей аромат мені нагадує мої враження від першої поїздки на Гарду , я ще десь день після прогулянок та катанню по воді по мальовничим куточкам була під мега враженнями від побаченого. Поіхавши туди ще раз, я вже розуміла як там гарно і просто не переставала дивуватись, і так кожен раз.

Так і з цим ароматом, я пшикаю, захоплююсь тим як то гарно звучить, звикаю до аромата, наступного дня ті ж самі емоції ☺️

Аромат стартує фіалками , які ховаються в евкаліптовій тіні.

Евкаліпт настільки делікатний, але дає аромату прохолоду, як ковток свіжого повітря при спекотній погоді.

Фіалки дуже вишукані, не занадто пудрові, нагадують флорентійскі фіалки, ніжні, але мають свій характер. Одразу приходять асоціації про гарні італійські готелі чи просто будівлі в старовинному стилі, де історія переплітається із сучасним світом.

Середні ноти якось змішуються і окремо не звучать на моїй шкірі, але ось кардамон через деякий час чую добре. База дуже лагідна, як я вже писала про фіалки - вишукана. Явного мускуса не чую.

Полюбила цей аромат саме у вітряну погоду, від неперевершено звучить.

✨Емоція: Вишуканість, Гарний смак

🖤Poetry Home Next Door Singapore🖤

Початкова нота: Імбир, Евкаліпт, Кмин, М'ята, Чорний перець
Нота серця: Гвоздика, Кардамон, Кориця, Мускатний горіх
Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Мигдаль, Сандал, Смола, Шоколад

Я ще не була в Сингапурі, поки що, але настрій цього аромата мені вже подобається.

Не дивлячись на багату піраміду, я відчуваю цей аромат ніжним, невагомим, якщо він був ти інтер'єром - то оце був би хайтек, а якщо костюмом - то то класичний костюм з цікавим аксесуаром. Щось в ньому є, що затримує погляд на ньому.

Мені нагадує чашку з пряним напоєм, можливо це чай дивних сортів або ще якесь зіллячко, мені саме цей аромат складно розібрати на ноти.

В ньому є щось від Парижу, а точніше гвоздика та перець, але напрям зовсім інший. Цей аромат представляється мені світлим, зрозумілим, але трошки екстравагантним.

Я його носила декілька раз, іноді забувала що він зі мною і кожного разу питала сама себе: що це так пахне ?

✨Емоція: Гармонія, Стиль

🖤Poetry Home Suite Number 601🖤

Початкова нота: Червоний перець, Чорний перець
Нота серця: Ягоди ялівцю
Кінцева нота: Боби тонка, Кедрове дерево, Сандалове дерево

Цей аромат для мене дивний та дуже перцевий . Ви дивились Твін Пікс? ось це для мене вігвам. Там цікаво , але не знаєш що то таке.

Або Арман з Інтерв'ю Вампіра (до речі треба знайти свій допис про цих героїв і дописати йому цей аромат) : цікавий, але загадковий та навіть трошки небезпечний.

Це таємний ліс та перець всіх сортів.

Аромат дійстно з гостринкою, його трошки округляють боби тонка та сандал, роблячи мякіше, лагідніше, але він з таким характером, що подружитись мені з ним іноді складно.

Що ж , це цікавий досвід та я продовжу з ним знайомство 🫢

✨Емоція: Загадковість

🖤Poetry Home Opulence Rouge🖤

Початкова нота: Бергамот, Мандарин, Смирна
Нота серця: Ванільні ноти
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Пачулі, Сіра амбра

Я не знаю, який аромат у бренда хіт продаж, але чомусь думаю, що цей аромат в топі точно. Чому? тому що таке поєднання нот полюбляє публіка, як то кажуть - не прогадаєш.

Звучить сучасно, модно, в міру солодко. Це ваніль (а саме стручок , а не ванільний цукор) в поєднанні з сірою амброю.

Трошки цитрусових на фоні, які не дають композиціїї скотитись в омут ванілі.

При першому затесті я не дуже звернула уваги на цей аромат, можливо тому що він мені показався більш зрозумілим, але потім прям розпробував його, побачила всю його красу 🤩

Він ігривий, фліртуючий, додає впевненості та +1 до образу. З ним хочется бути краще.

✨ Емоція: Впевненість, Цілеспрямованість

🖤

Тане вийшло у мене знайомство з брендом, парфумерна подорож . Я рада познайомитись з ароматними для себе новинками, бо кожен нішевий бренд має свій почерк, свій характер і цікаво досліджувати ароматні композиції. 🤩

Тішить що такий якісний бренд наш, також у них є ціла лінійка по догляду з усіма одноіменними ароматами. І я прям вже задивляюсь на дещо 🤭

Якщо ви не знайомі з ароматами, я б радила починати саме з семпл набору, це цікаво, вибрати фаворита або просто знайти аромати на різний настрій, тип паче що мені прям дужжжже сподобалось, що у всіх ароматів, що я попробувала, дуже якісна база.

Немає мильності, брудності, неприємного мускуса , а навпаки, все гарно відточено до найдрібніших деталей.

Дякую за увагу 💕