Аніта

Шампунь Сріблястий анти-жовтий ефект Profi style

Шампунь Сріблястий анти-жовтий ефект Profi style

В мене фарбоване волосся, світлий відтінок. І з часом після фарбування тонування змивається. Я фарбую волосся двічи на рік (аертач). І в цей проміжок між покрасками тоную волосся самостійно вдома. Раніше я використовувала засоби estel. Коли він зник, потрібно було обрати щось на заміну.

Обирала новий шампунь для тонування і зупинила свій вибір на Profi style. Перше миття волосся мене повністю розчорувало. Ефекту майже не було. Тільки пофарбувала нігті, бо вирішила помити без рукавичок. Вирішила на наступний раз, що потрібно трішки більше потримати ніж 2-3 хвилин . Ефект був частково, декілька пасм стали світлішими, все інше не змінилося. Довго думаючи як у інших тонується волосся з цим шампунем, а в мене ні, вирішила, що потрібно все ж таки мабуть довше тримати.Змінила підхід використання шампуню. Наношу на волосся, добре прочісую по всій довжині, і тримаю як маску десь 30 хвилин. Обов'язково вдягайте рукавички. Потім змиваю і бачу гарний ефект тонування. Волосся гарне, освітлене, і це вже зовсім інша справа.

Не знаю чому, але мені підійшов цей шампунь саме в такому використанні. Якщо просто мити, то ефекту нуль. Моя мама теж після звичайного миття ефекту не побачила.

Тому хто стикнувся з такою ж проблемою як я, рекомендую наносити цей шампунь як маска.