Darina🦉

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50

Три дні були дуже спекотними та сонячними🌞, добре, що поруч є водичка💦. І сьогодні про дієвий засіб - Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50, яким користувалась вся родина💞

🌞Переваги засобу від виробника:

  • Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF 50 Joko Blend забезпечує високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB.
  • Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння.
  • Крем-спрей легко наноситься та швидко поглинається шкірою, не залишає білих слідів та липкості.

🌞Склад:

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Glycerin, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Humulus Lupulus Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil /Citrus Aurantium Peel Oil.

🌞Якщо, всім моїм близьким пощастило, з відтінком шкіри, і вони не згорають на сонці за 15 хвилин, то я тут біла ворона! Я все життя боюсь сонця, я маю дуже дуже білу шкіру, яка одразу на сонці червоніє як помідор. Тому такі засоби для мене дуже актуальні, і в мене їх наразі багато, бо я використовую їх щодня!

Для обличчя використовую, коли знаходжусь на відпочинку - Сонцезахисний крем для обличчя SPF50, про який писала допис https://club.makeup.com.ua/post/39777/

🌞Лосьон представлен в дуже зручному пакуванні, який можно з легкістю брати з собою. Білий пластиковий флакон, з яскравою помаранчевою стрічкою (характерною для всій лінійкі спф "50"). Дозатор помпа гарно працює з першого використання. Об'єм 100 мл.

Упакован в картону коробку, де є вся необхідна інформація для споживача.

🌞Текстура - доволі щільний та жирненький крем, білого кольору з жовтим підтоном (але на диво мені шкіру не фарбує).

Крем дуже легко розподіляється, та швидко вбирається (протягом хвилин 15), залишає після себе гарне сяйво.

🌞Аромат - легкий, мене нагадує якийсь солодкуватий крем, залишається на шкірі, десь на годину.

Я поновлювала крем кожні 2 години, і я за три дні не згоріла, на щастя в мене немає червоного носа, рук та ніг (як буває, якщо нехтувати спф).

Плюс до всього крем дуже глибоко зволожує шкіру.

Крута та робоча знахідка, яку оцінила вся родина, та майже закінчили вже весь флакон. Тому вже треба поповнювати запаси!

Всім дякую 🦉

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50