Чистикова Дар'я

Крем-батер для рук від Eco Krasa

Крем-батер для рук від Eco Krasa

Нещодавно відкрила для себе новий український бренд косметики Eco Krasa. І сьогодні хочу розповісти про неймовірно ароматний та поживний крем-батер для рук з олією какао, колагеном та екстрактом какао ⬇️

Але спочатку декілька слів про бренд. Як ви зрозуміли з назви, Eco Krasa —виробник натуральнох косметики. У своїх засобах використовує 99,8% компонентов натурального происхождения.

Що ще мене дуже зачепило — це назва. Як наголошує сам виробник, слово ECO підкреслює прагнення до європейських стандартів еко-засобів. А KRASA показує дбайливе ставлення до України, її громадян, а також бажання створювати та виробляти в нашій країні косметику високої якості. Ну хіба не мило 🥹 Але повертаюсь до крем-батеру для рук.

Пакування та основні характеристики

Баттер представлений у білому пластиковому флаконі, об'ємом 100 гр. Флакон дуже зручний, наявність помпи дозволяє добути крем одним натисканням. Цього натискання вистачає і на руки, і на лігті, ще і можна п'яти намастити або поділитися з тим хто поруч😉 Дозатор не забивається, не "плюється" і взагалі працює справно. Також була присутня так завана заглушка, вона же "пломба", безпосередньо на дозаторі.

Консистенція середно-легка, він не надто густий, але й не рідкий. За кольором має ледве-ледве жовтуватий відтінок.

Аромат дуже приємний, я чую суміш лимону та какао, при тому лимонні нотки тут явно домінують.

Склад чималий: вода, екстракт ромашки, екстракт алое, екстракт шавлії, екстракт деревію, екстракт папаї, екстракт ананасу, гідролізований білок пшениці, вітамін А та Е, цетеариловий спирт, цетеариловий глюкозид, капрілік/капрік тригліцерид, олія какао, олія оливкова, олія бабассу, олія соняшникова, віск рисових висівок, сорбітол, пропандіол, гліцерин, екстракт живокоста, інулін, цетилстеариловий спирт, колаген, екстракт центели, лейконосток/фільтрат кореня редьки, Д-пантенол, сорбітан каприлат і пропандіол і бензойна кислота, ксантанова камідь, ефірна олія вербени та лемонграсу, олійний екстракт ванілі.

Зупинюсь лише на деяких з цих корисностей:

🌱 Екстракт ромашки: заспокоює шкіру, має протизапальні властивості.

🌱 Екстракт алое та Д-пантенол: зволожує і заспокоює шкіру, допомагає у загоєнні ранок і подразнень.

🌱 Екстракт шавлії і деревію: мають антисептичні властивості, сприяють здоров'ю шкіри.

🌱 Екстракт папаї і ананасу: відлущують ороговілі клітини, покращують текстуру шкіри.

🌱 Гідролізований білок пшениці: зміцнює і підтримує еластичність шкіри.

🌱 Вітамін А та Е: антиоксиданти, які захищають шкіру від вільних радикалів і покращують її здоров'я.

🌱 Олії (какао, оливкова, бабассу, соняшникова): живлять і зволожують шкіру, зберігають її м'якість і гладкість.

Основний акцент спрямований на захист, глибоке зволоження та живлення шкіри рук, а також нігтів.

Враження

Крем дуже швидко розполіляється по ручкам, але одразу відчутна його поживність та наявність олій у складі. Він трохи жирненький та потребує часу для вбирання.

Після повного поглинання крему відчувається комфорт та зникає сухість, шкіра розгладжується. Ручки м'які та доглянуті, при тому не залишається ні плівки, ні відбитків чи жирних слідів на предметах, телефоні та іншому.

Взагалом маю нормальну шкіру рук, і особливого зволоження протягом дня не потребую. Я звикла наносити подібні засоби виключно на ніч. Так менше контакту з водою, крем набагато довше "працює" з ручками і відносно довге вбирання мене зовсім не напружує. На ранок маю м'яку та доглянуту шкіру.

Крем також добре приводить руки в порядок після застосування антисептика чи побутової хімії.

Поміж цього хочу окремо відзначити аромат. Він делікатний та ненав'язливий, на шкірі відчувається м'яко тривалий час. Мені подобається це поєднання теплої, затишної нотки какао з тонами лимонного дерева. Аромат не б'є в ніс чистим лимоном, він такий легенький та освіжаючий, з акцентною ноткою кислинки. Любителям цитрусових точно припаде до душі 👌

Виробник зазначає, що крем піклується про потовщення структури нігтів. Оцінити це нажаль не можу, адже постійно ношу покриття гель-лаком, проте нігтеві валики виглядають добре і повністю забули про сухість та лущення. Засіб є прекрасною альтернативою олії для кутикули 💅

За підсумком, сміливо раджу цей крем батер. Він відмінно живить та зволожує шкіру 🥰 Чудовий вибір для поповнення поличок черговим "любимчиком" або просто для знайомства з брендом.

Дівчата, як ви відноситесь до таких поживних кремів? Чи знайомі з брендом взагалі?