Дарина🦉

Українська ніша?!

Українська ніша?!
Українська ніша?!

Всім привіт! Я познайомилась з новим для себе брендом Avenue Des Parfums ! І хочу сказати, це найвдаліша знахідка, крутих, якісних парфумів за останній час💙

Моє знайомство почалось з чоловічої (але це не точно!🤣) парфумованої води Night Bangkok.

Стать: для чоловіків
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, шипрові
Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут
Нота серця: Кремінь, Пеларгонія, Перець
Кінцева нота: Бензоїн, Ветівер, Кедр, Пачулі

💙По-перше хочеться відмітити пакування. Гарний та презентабельний картонний коробочок, зовні запаян спеціальною стрічкою. В середені є спеціальний отвір, який гарно фіксує сам парфум. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Сам парфум представлен в гарному та сучасному (стриманому) дизайні, флакон (прозорий) з міцного, товстого скла, з дуже масивним дном. Кришечка міцно закриваться, розпилювач гарно працює з першого разу. Об'єм 50 мл.

Українська ніша?!
Українська ніша?!

💙Парфум починає мені звучати гіркими цітрусовими, а саме соковитим грейпфрутом. На початку, це дуже свіжий та гіркуватий аромат.

Через пів години, аромат стає схожим на запах - дороги після дощу, в доль якої, насаджено багато дерев, переважно кедрових.

Це насичений, але дуже свіжий аромат. Аромат так бадьорить і заряджає енергією, що хочеться кудись бігти.

А через години дві, він стає дуже теплим та глибоким, та десь далеко можно почути, якусь білу ніжну квітку. Для мене це парфум на вечір, для прогулянки містом.

Дуже цікавий та неоднозначний парфум, який грається то свіжістю, то теплом. Він точно заслуговує уваги не тільки від чоловіків, я і сама ним користуюсь!!!

Дуже вразила його стійкійсть, на шкірі я його відчуваю годин 12 точно, а на одязі до прання.

💙Єдиним недоліком для мене є те, що у бренда такий великий вибір, що очі просто розбігаються в різні сторони!

Всім дякую 🦉