Lykova_Irina

Перше замовлення червня

Перше замовлення червня

Привіт!

Прийшла моя посилочка від Мейкапу 🤗

Показую що замовила цього разу.

Перше замовлення червня
Перше замовлення червня
Перше замовлення червня
Перше замовлення червня

Міцелярка від Nivea. Мені подобаються ці міцелярки більше за Garenier. Цього разу взяла нову для себе і вона виявилася двофазною. Я цього не очікувала, хоча, у назві чорним по білому написано "ДВОФАЗНА" 😁, але хто ж назву читає? Напевно що не я 😁 Але все одно цікаво спробувати. Чи сподобається вона мені, розповім згодом.

Гідрофільна олія від Bielenda. Користуюся нею кілька років і вона мені подобається. Зі своєю задачею справляється чудово. Та ще й коштує дешевше за корейські аналоги.

Щітка для миття голови. Вона вже стала культовою у нашій родині. Докладно про неї я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/38900/ Та на днях в гості прийшла свекруха, щоб я їй пофарбувала волосся і я дала їй спробувати цю щіточка. Їй так сподобалося, що вона і собі таку захотіла. Тож замовила ще одну їй на подарунок.

Водні наклейки для нігтів. Я люблю наклейки, бо це простий і швидкий спосіб прикрасити манікюр. У мене в замовленні Vizavi Professional STZ 1138 та Divia 024.

Лак для нігтів Topface. Це лак у відтінку 092. На фото на сайті він виглядає сірим, але це зовсім не так. Він білий перламутровий, але перламутр не красичний, а має перелив рожевого та бузкового кольору. Сподіваюся, що не дарма витратила гроші, бо загалом, не люблю перламутрові лаки. Бачила цей лак як топер на молочному лаку у відгуках на сайті і мені сподобалося таке поєднання. Коли нафарбуюся ним, розповім про враження. Але не впевнена, що це буде найближчим часом, бо на черзі у мене допис про інші лаки, які я не бачила у продажі кілька років і які я дуже любила і, нарешті, я знайшла їх у продажі знову, правда, на іншому сайті (нажаль) 🥰

Гідрофільний бальзам Heimish. Це мініатюра. Мені її вистачає досить надовго, а головне, такий об'єм зручно брати з собою у поїздку. Та ще й знижка на нього зараз, тому чому б не взяти прозапас? 😉

Набір пробників Wonder bundle. Нажаль, акція, за умовами якої можна було за 249 грн обрати 5 будь-яких пробників на вибір, скінчилася, тому не можу додати посилання на товари. Але перечислю.

1. Набір пробників від BioSelect:

• Мазь диктамелія з бджолиним воском та вітаміном Е

• Скраб для обличчя з диктамельією, частинками оливкових кісточок та мальвою.

• Відновлюючий 24-годинний крем, що уповільнює старіння з диктателією та екстрактом лілії

• Відновлююча маска для волосся з диктамелією та оліями авокадо та оливи

• Крем-ліфтинг для обличчя та шиї з диктамелією, гібіскусом та олією кунжуту

Цих наборів два у моєму замовленні. На місці одного з них мав бути аромат від Giorgio Armani My way. Але він на мені закінчився, тому замінила його ще одним таким наборчиком кремів від BioSelect. Як раз добре розпробую, перш ніж купляти повнорозмірну версію.

2. Спрей-фіксатор макіяжу Mac fixt. Давно хотіла спробувати такий продукт, як фіксатор макіяжу. Ніколи не користувалася, але цікаво як працює ця штука.

3. Відновлюючий енергію зволожуючий насичений крем Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream

Бренд відомий, але нічого від нього не пробувала. Дякую Мейкап, що з'явилася така нагода.

4. Парфумована вода Giorgio Armani Si. Аромат на початку досить приємний, солоденький, але не притомний. Потім він мене почав душити 😩 Але далі, став спокійним, і почав відчуватися лише коли наближаєш до себе руку, на яку нанесла парфум. Чи купила б я повнорозмірну версію? - напевно що ні. Хоча, аромат не поганий, просто не мій.

Начебто все 😉

Дякую за увагу і до зустрічі у наступних дописах ❤️