PILIRINA 💛💙

GIGI - крутезний пілінг для мікрошліфування шкіри коли вже нічого не допомагає

GIGI - крутезний пілінг для мікрошліфування шкіри коли вже нічого не допомагає

Незважаючи на сучасний хейт навколо ізраїльської професійноі косметики, я все ж довіряю їй своє обличчя. Років 10 тому цей проф був на пікі популярності, я активно користувалася ізраїльськими брендами і моє обличчя тоді виглядало дуже доглянутим. Після невдалих спроб у пошуках сучасних, розпіарених мультипілінгів, вирішила все ж таки повернути кілька позицій з минулого на свою косметичну поличку. І не пожалкувала.

Gigi Acnon Multi Peeling - високоактивний хімічний пілінг для будь-якого типу шкіри.

Вам потрібен глибокий пілінг, ліфтинг, візуальне омолодження, лікування акне та постакне, атравматична глибока чистка? Тоді вам сюди 👇

Відуально - нічого 🤷‍♀️ Прозора, не ароматизована, в'язка водичка з якимись поодинокими вкрапленнями.

Мультипілінг містить альфа- та бета-гідроксикислоти, які розчиняють міжклітинні зв'язки та глибоко відлущують шкіру, роблячи її чистою, рівною та гладкою.

Сечовина, комбінована з мінеральними солями, розм'якшує та "розпушує" епідерміс для підготовки до наступної процедури. Безпечна концентрація кислот має виражену омолоджуючу, протизапальну та дезінфікуючу дію.

Дійсно, у мене шкіра швидко реагує на подразники. Конфліктів з цим засобом у вигляді печіння чи почервоніння не виникало, на подив, жодного разу.

• саліцилова кислота – вирівнює тон шкіри та освітлює пігментні плями. Має протизапальні, антибактеріальні та бактерицидні властивості. Прискорює відлущування епідермісу (кератолітичне).
  • молочна кислота –  застосовується для зволоження, освітлення і омолодження шкіри. Препарати з молочною кислотою відновлюють захисний бар’єр шкіри, вирівнюють її рельєф, допомагають згладити зморшки.
  • альфа-і бета-гідроксикислоти – розчиняють міжклітинні зв’язку і глибоко відлущують шкіру, роблячи її чистою, рівною і гладкою.
  • сечовина, комбінована з мінеральними солями – розм’якшує і розпушує епідерміс для підготовки до наступної процедури.

Користуюся ним раз у 10 днів. Просто наношу його на чисту і суху шкір, уникаючи зони біля очей і змиваю через 7-10 хвилин. Пілінг не потребує нейтралізації. Потім наношу улюблену маску. Звісно, не забуваємо про активний санскрін. Результат - шкіра виглажена, без заломів, сяє як після ботоксу. Можете поглянути на результат на фото без фільтрів та тональних засобів (на шкірі тільки санскрін Lancaster). Фронталка у мене робить "геніальні теплі" у прямому сенсі кадри 😂

Поки альтернативу цьому засобу знайшла тільки в аналогі від того ж ізраїльського профу - у бренду Holy Land. Але про це трішки пізніше.

Рекомендую спробувати тим, хто ще не знайомий з цією косметикою. Повірте, результат вас вразить, як би косметичні блогери його не хаяли. Лінійні продукти Gigi з цієї ж серії прикріпюю у дописі задля наглядності, бо, на жаль, саме цього мультипілінгу на сайті зараз немає.