Бездоганний гелевий олівчик для губ)
Про "Lips Focus" від Bless Beauty у відтінку № 303 "Nude Lips"💋
Всім привіт✌️
Сьогодні хочу розповісти про ще одну бюджетну, але дуже класну знахідку від Bless Beauty - це бездоганний гелевий олівчик "Lips Focus" у відтінку 303 "Nude Lips". Він вам точно потрібен, розповідаю чому👇
💋 Зовнішній вигляд
Олівець виконаний у пластиковому корпусі, дизайн лаконічний та симпатичний. Колір кінчика відповідає кольору відтінку, що дуже зручно, якщо в косметичці більше 1-го олівця від бренду).
Олівчик не автоматичний, тому його потрібно підточувати.
Для цього можна використовувати звичайну точилку для косметичних олівців. Пластик по м'якості нагадує віск, тому дуже плавно сточується, не ламається, грифель не кришиться, можна заточити до гострого кінчика.
Об'єм: 1.2 гр, витрата економічна.
💋 Текстура та арома т
- Грифель середнього розміру, має закруглений кінчик, але при бажанні його можна заточити до класичного - гострого. Такий розмір грифеля дозволяє гарно промальовувати не тільки контур, а й всю поверхню губ).
- Текстура кремово-гелева, дуже ніжна та пластична. Вона не жирна та не олійна, не розтікається під час нанесення. Тут хочу відзначити, що перші 2-3 використання, текстура олівця здавалася надто твердою, але згодом, вона пом'якшала та стала бездоганною)
- Аромат відсутній, при нанесені може відчуватися запах пластику, який походить від корпусу, але він практично не відчутний та не викликає жодного дискоморту.
💋 Відтінок
Я обрала відтінок №303 "Nude Lips", для мене було загадкою яким він буде у житті, бо з комп'ютера колір був більш рожевим, а з телефону - тепло-коричневим, навіть ближче до цегляного, ох вже ця кольоропередача🥲
У житті відтінок виявився хамелеоном, він змінює свій колір та підтон залежно від освітлення, тому в колажі декілька фото, можете побачити як відтінок виглядає при денному (холоднішому) і сонячному (теплішому освітленні).
При денному освітленні відтінок нейтральний, бежево-пісочний, спокійний, дійсно ідеальний нюд.
При теплому/сонячному освітленні він стає більш насиченим, теплим, світло-коричневим, має цегляний підтон.
При штучному освітленні він виглядає темнішим і холоднішим, рожево-коричневим, без натяку на теплоту.
Мені відтінок подобається під усіма варіантами освітлення. Думаю, що він доволі універсальний та дійсно виглядає, як гарний нюд)
💋 У використанні
У нанесенні олівець комфортний, лягає м'яко, без смуг та грудочок, легко нашаровується. Текстура не западає у складочки, не розтікається та не сильно підкреслює текстуру губ.
Дуже м'яко розтушовується, як пальчиком, так і пензликом.
На губах лежить невагомо, не стягує та не сушить.
Пігментація хороша, відтінок лягає рівномірно та насичено з першого шару.
Фініш матовий, але не наглухо, на губах не виглядає надто сухо.
Олівчик можна використовувати соло, він чудово замінить помаду для губ. Також, він гарно комбінується з помадами та блисками).
Стійкість: близько 4-5 годин, без перекусів та кави). Відтінок сходить рівномірно.
Демакіяж: пігмент не в'їдається в шкіру, тому текстура дуже легко видаляється звичайною міцеляркою.
💋 Висновки
- Дуже гарний, універсальний відтінок. Для мене, то дійсно чудовий нюд.
- Бездоганна, кремово-гелева формула.
- Легкість у нанесенні + м'якість у розтушовці.
- Комфорт у носінні - не сушить, не стягує, не розтікається.
- Хороша стійкість та пігментація.
- Можна використовувати як соло, тай і у комбінації з іншими продуктами.
* На нижніх фото в колажі - комбо гелевого олівчика №303 "Nude Lips" з голографічним блиском Holographic Lip Gloss у відтінку 01. Блиск також від Bless Beauty, детальний допис про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/34843/ .
* Якщо побачивши цей гелевий олівчик для губ, ви подумали: "от би такий був для очей", то він вже є, знайти можна тут: https://club.makeup.com.ua/post/41419/ 😉.
У висновку можу сказати, що це дійсно класний та дуже комфортний, бюджетний гелевий олівчик, який робить гарний фокус на губи. Однозначно хочу купити ще декілька відтінків і вам раджу, бо вибір відтінків у цього олівчика - ого-го).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)