Sovka skincare | Body Suffle Cotton Candy
Ніжне, як хмаринка, суфле, до якого хочеться повертатись знову і знову
Привітик всім)
Обожнюю різноманітні цікаві доглядові «штучки»)
Саме такою цікавинкою для мене виявилось суфле для тіла "Цукрова вата" від Sovka skincare. Це було моє перше косметичне знайомство з форматом «суфле» у даного бренду і я ні на мить не пожалкувала)
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 200 мл.
Бренд: Sovka skincare (Україна)
Призначення: зволоження, живлення
Тип шкіри: всі
Класифікація: натуральна косметика
Вік: 18+
СКЛАД
Що мене дуже порадувало, так це те, що суфле збагачене чималою кількістю корисних активних речовин: мигдалева олія, ши, екстракт полуниці та кокоса.
Отже, складові:
Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Ceteryl Alcohol, Cetyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Parfum, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Sodium Hydroxide, Colour, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Cocos Nucifera Extract.
ПАКУВАННЯ
Прозора пляшечка з твердового пластику дає повною мірою насолодитись яскравим виглядом самого суфле.
Дизайн мінімалістичний, нічого зайвого, щоб не відволікати увагу від оригінальної кольорової подачі продукції.
В той же час, уся інформація про продукт є на етикетці баночки.
Помповий дозатор активується поворотною системою open/stop та легко натискається подаючи достатню кількість засобу.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Продукт густий кремоподібний, невагомої консистенції, при потраплянні на шкіру миттєво тане і нагадує скоріш легку олійку.
Колір приємний, в міру яскравий - рожево-блакитний.
Для одного використання потрібно зовсім не багато суфле, для мене достатньо декількох натискань дозатора щоб вистачило на все тіло.
Аромат це окрема тема))
Пахне засіб дуже апетитно! Якщо ви - шанувальниця (чи шанувальник) смачненьких ароматів, то суфле вам необхідно, терміново!😁 Це запах фруктовий, солоденький з ледь вловимою кислинкою, такий літній та теплий, без задушливості, не навʼязливий.
ЗАСТОСУВАННЯ
Продукт наноситься на чисту шкіру масажними рухами до повного вбирання. Я особливу увагу приділяю ліктям та колінам, там шкіра буває більш сухою.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
При нанесенні на шкіру засіб чудово розподіляється, рівно лягає, вбирається швидко не залишаючи ніяких неприємних відчутті в - липкості, ефекту плівки, алергічних реакцій тощо. Тільки дивовижний аромат та прекрасне зволоження.
Ефект на тілі мене дуже радує, це той самий базовий догляд у всій своїй красі - шкіра гладесенька, ніжна, оксамитова, хочеться торкатись її та вдихати приємний солоденький аромат суфле.
Це дійсно засіб до якого хочеться повертатись знову і знову.
Коментарі (0)