Pilirina 💛💙

Аромат поза часом або елегантність із пензликом

Аромат поза часом або елегантність із пензликом

Якщо ви любите кремово-мигдальні нотки в ароматах, є поціновувачем гурманськоі ванільки і вам трохи за 30+ - тоді спокійно можете замовляти Lalique Le Parfum наосліп. Принаймні, бюджетна вартість аромату це дозволяє зробити.

Не я сказала, але погоджуся. Парфумерні блогери констатують, що мода на нові, мейнстрімні аромати швидкоплинно йде на спад. Зараз йде повернення до добротного люкса. По собі теж це відчуваю, бо ганяюся за олдскульними ароматами.

Знайомтеся! Домінік Ропьон, автор відомих композицій: Givenchy Ysatis, Givenchy Amarige, Kenzo Jungle Elephant, Calvin Klein Euphoria, Thierry Mugler Alien, Viktor & Rolf Flowerbomb та Lancôme La Vie Est Belle, Olympéa від Paco Rabanne та Portrait of a Lady для Фредеріка Малле. Остання композиція отримала безліч нагород, до речі.

Так що, тепер, принаймні ви знаєте, хто є автором неув‘ядаючих і всім відомих La Vie Est Belle та Olympéa 🤔

Хтось говорить, що він надто жіночний і старомодний, але це не так. Пардон, Lalique - вічна класика. Підозрюю, що ще все залежить від сприйняття помадноі пудровості в ароматах, можливо декому вона навіює ретро-спогади. Прихильникам новомодних тенденцій мокрих асфальтів, крові грибів та мінеральних мотивів може і не зайде.

Піраміда по нотах:

Верхні: Індійський лавр, Рожевий перець та Бергамот

Середні: Геліотроп, Мигдаль та Жасмін

Базові: Ваніль, Боби тонка, Сандал та Пачулі

Флакон, звісно, ​​красень.

Але почнемо з бази - ніжно ванільно мигдальна, трохи пудрова, але пудра тут свіжа, не запилена, як, наприклад, у Гюрлен.

Тут лавр дуже гарно переплітається із ваніллю. Постійно фонить пачулька, але не напористо, граціозно, як кішечка.

Lalique Le Parfum - абсолют жіночності зі шляхетним звучанням. Незважаючи на насолоду ванілі і бобів тонка, лавр і перець врівноважують аромат і не дають йому піти в гурманіку.

Лавр не кулінарний, а парфумерний! Перчик м'який. Все разом звучить злагоджено та дорого.

Крім дорогої ванілі, тут є м'які відтінки евкаліпта, найніжніша нотка смоли, якісь ягідки, пудрочка, якасб помадність. Запах брендового одягу, люксової косметики.

Статусний, теплий, густий та незвичний на фоні сучасних ароматів, бо класично правильно спроєктований - з композиції не вистрибують якісь окремі ноти, вона округла, гармонійна, тут все на своїх місцях. На мій погляд, один із найзатишніших люксових ароматів.

От стійкість, несподівано для такого потужного старту, невисока - до 3-х годин на моїй холодній шкірі. Це є і плюсом, враховуючи його ціну, можна оновлювати та користуватися влітку, але тому, хто любить більш тяжку, нішеву артилерію, звісно, здасться мінусом.

Але є і хороша новина. У моєї подружки гаряча шкіра, от на ній він красень у спеку! Тримається з самого ранку до пізнього вечора. Гармонійно, дозовано віддає трохи ванільки, трохи - запудрених бобів тонка з присмаком лавру. На її шкірі звучить дорого. Іноді здається, що Lalique все ж таки більше любить дівчат із теплою шкірою. Ех, ця хімія шкіри! 🥲

Гарний у будь-яку пору року. У холодну пору року - зігріває, у теплу - нота лавру перестає бути явною і яскравою, йде у фон, в абстрактну, але не зубодробну пряність ванілі.

Lalique Le Parfum звучить значно дорожче своєї вартості і легко може конкурувати з нішою.

Щиро рекомендую познайомитися з цим шедевром, якщо ви ще не чули його звучання і стомилися від напористоі ольфакторики. За такі кошти, повірте, можна навіть не роздумувати над покупкою. Не сподобається звучанням влітку, лишіть до осені - там він заграє на вас зовсім іншими фарбами, от побачите! 😘