Чистикова Дар'я

Натуральний мильний скраб для тіла від Eco Krasa

Натуральний мильний скраб для тіла від Eco Krasa

Ще одне відкриття вiд бренду Eco Krasa — натуральний мильний скраб з надзвичайно апетитним ароматом шоколаду та ванілі. Судячи з відгуків на мейкап, а точніше їх відсутності, вважаю засіб явно недооцінений. Тому саме про нього і хочу розповісти сьогодні ⬇️

Пакування та основні характеристики

Скраб представлений у невеликій круглій пластиковій баночці. Об'єм складає 150 мл. Кришка відкручувальна, закривається щільно. Баночка прозора та пластикова, зручно, що видно кількість засобу, його колір та залишок. Жодного додаткового пакування не було.

Консистенція у скрабу дуже пластична, вона м'яка і трохи розсипається в руках, чітко видно кристали солі та часточки виноградної кісточки. У скрабу середній помел, частинки не дрібні, але й не великі, шкіру не дряпають.

Найприємніше в цьому скрабі – аромат. Це суцільний аромат какао, такого не надто терпкого та апетитного, з ледве помітними нотками ванілі. Я готова вдихати його постійно, тому перші декілька днів скраб просто стояв у мене на робочому столі як аромадифузор 🤭

Склад наступний: морська сіль, масло кокоса, виноградна кісточка, вода, масло какао, какамідопропілбетаїн, кокоглюкозид, пудра какао, цетилстеариловий спирт, рослинний гліцерин, вітамін Е, оптіфен БД, ефірне масло вербени, ефірне масло ванілі.

Трохи детальніше про основні складники:

🫧 Морська соль: Ефективно ексфоліює шкіру, видаляє відмерлі клітини і забезпечує здоровий вигляд.

🫧 Масло кокоса: Зволожує та живить шкіру, має антибактеріальні властивості і сприяє загоєнню шкіри.

🫧 Виноградна кісточка: Містить антиоксиданти, які захищають шкіру від вільних радикалів і сприяють її омолодженню.

🫧 Масло какао і пудра какао: Зволожують, живлять і тонізують шкіру, допомагають зберігати її м'якість і гладкість.

🫧 Цетилстеариловий спирт і рослинний гліцерин: Зволожують і заспокоюють шкіру, покращують її бар'єрні функції.

🫧 Вітамін Е: Антиоксидант, який допомагає захищати шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища.

🫧 Ефірні масла вербени і ванілі: Мають ароматерапевтичні властивості, заспокоюють і тонізують шкіру, покращують її стан.

Основний акцент спрямований на очищення, живлення, зволоження та тонізацію шкіри.

Враження

У нанесенні скраб легкий, по вологій шкірі буквально сковзить, а скрабуючі частинки не летять в різні сторони та осипаються. Піноутворення мінімальне, а сам процес скрабування дуже делікатний та приємний. Змивається він теж, достатьо легко та без особливих зусиль.

Шкіра після застосування ніжна та гладка, можу сказати оксамитова. До неї так і хочеться торкатися. Що важливо, скраб не травмує шкіру і не залишає відчуття печіння, не дивлячись на сіль у складі.

Какао-шоколадний аромат зберігається ще декілька годин після використання. Додаткового зволоження після цього скрабу не потрібно. Шкіра напитана маслами, але дуже в міру, без відчуття плівки.

Єдиний, як на мене, мінус — замалий об'єм, такої баночки вистачає всього на 4 застосування. Для дуже економних можна розтягути і на 5, але я люблю відскрабуватися з ніг до голови 🥰

Дуже приємний засіб з гарним ефектом, натуральним складом та ароматом. Щиро раджу спробувати 👌