Blondie_rs

Moschino Toy 2

Moschino Toy 2

Привіт! Сьогодні була якась сонна погода, тож я залишилась вдома перебирати свої золоті запаси. Звернула увагу на парфуми і згадала, що я ще не розповідала вам про них. Багато кому подобається аромат жуйки Bubble Gum; що у рожевому флаконі. Але мені приглянувся більш нейтральний, свіжий та ніжний варіант. З Moschino я вперше познайомилась, коли моя подруга купила собі флакончик "мийки для вікон" за 2 тисячі 👀 Я не могла зрозуміти що це: наче Містер Мускул в подарунковому пакуванні. Аж потім вияснилось, що це такий цікавий зовнішній вигляд флакону.

Серія ведмедиків приваблювала мене не менше. Звісно, я думала, що придбаю рожевий. Але я рідко замовляю щось наосліп, тож попередньо затестила у фізичному магазині. Чоловіку дуже сподобався чорний ведмедик, ну а я собі запримітила біленького. Дещо згодом замовила собі мініатюру, бо воно таке миле, і на пробу це також чудовий варіант!

Ця мініатюрка має місткість 5 мл. Ведмежатко йде в стильній мінімалістичній коробці білого кольору з золотистими надписами та рельєфним тисненням. Сам флакон скляний, з імітацією лапок ведмедика; кришечка закривається не надто плотно (я б боялась його кидати в сумочку) та виготовлена з пластмаси. Флакон не має розпилювача, кришечка слугує своєрідною пробкою.

Заявлена піраміда аромату виробником:

Верхні ноти - Магнолія, Мандарин, Яблука Гренні Сміт
Нота серця - Пелюстки жасмину, Півонія, Смородина
Кінцева нота - Амбервуд, Мускус, Сандал

З флакону дуже чітко доноситься фруктово-квітковий свіжий аромат солодко-свіжих яблучок, які попали в обійми до магнолії та жасмину. Це щось таке смачне, що просто хочеться зʼїсти!

Після нанесення на руку яблука трішки стають приглушеними шкірками мандаринів. Цей аромат легко злітає та переходить в більш глибоку фазу квітів. Я відчуваю тут жасмин та півонію. Такі легкі, фужерні та озонові. Здається, що вони ось-ось полетять та залишать лиш легкий шлейф на згадку. Аромат справді дуже ніжний та не гучний. Добре підійде на спеку, щоб не обтяжувати нюхові рецептори. Десь після 10 хвилин з моменту нанесення аромат далі починає трохи видозмінюватись, відкриваючи більш фруктову базу. Не скажу, що це прям виражена смородина, але щось більш схоже на малиново-яблучний компотик з потертими листочками зверху. Якщо шкіру нагріти, то аромат досить швидко перейде в кінцеві ноти. В більш прохолодну погоду він буде залишатись тихеньким. На мені він зовсім не гучний. І, можливо, через те, що сам флакон не має розпилювача. Він не шлейфить, не душить, і головне - не має приторних квітів чи трав у базі, які можуть заглушити всю ніжну композицію. Амбервуд та мускус дуже легко звучить здалека, не перекрикуючи спокійну квітковість та фруктовість. Він мені асоціюється з маленькою дівчинкою в атласному платті та квітах у волоссі.

Стійкість, як для Eau de Parfum - на трієчку. Звісно, стійкість кожного парфуму на шкірі - справа дуже індивідуальна. На мені аромат злітає через 2-3 години не залежно від погоди. І щоб його почути - мені слід принюхатись. Деколи навіть злегка дає натяк на мильний аромат, хоч це доволі банальна асоціація. Від себе ароматного шлейфу я також не відчуваю. Тому, це, скоріше, така мила прикраса на поличці у мініатюрному форматі. Такі аромати я тепер стала використовувати перед сном, щоб трішки піднімати собі настрій та налаштовувати на ароматний сон (не знаю, що це в мене за практика виникла ☺️).

Якщо ви полюбляєте ніжні, фужерні та фруктово-квіткові аромати без травʼянистих гірчинок та кислинок - він точно стане вашим фаворитом. Такий легкий, витончений та кокетливий.

Якщо говорити про сам аромат, то мені подобається в ньому яблучно-фруктова нотка, а також гарно обіграна квітковість без удушливості трав. От саме така інтелігентна квітковість, яку я дуже люблю. З мінусів - це стійкість на мені, а також не достатня шлейфовість на кінцевих нотках. Якщо його наносити вдома - він прекрасний. Але якщо на вулицю - то я його гублю і зовсім не відчуваю через 2-3 години після нанесення.

Мирної вам ночі та ароматних снів 😘