TINK | Шампу нь для жирного волосся «Грейпфрут - зелений чай»
Чистота, свіжість і дбайливий догляд - це все про ароматний шампунь від Tink
Вітаю🌹
У мене від природи не дуже проблемне волосся. Однак, не без нюансів - пушиться, жирне у коріння та більш сухе на кінчиках. А також є схильність до лупи, тому догляд стараюсь підбирати ретельно, щоб не нашкодити.
А оскільки шампунь, це все таки, основа, то про нього сьогодні й піде мова) А саме про вподобаний мною шампунь для жирного волосся грейпфрут-зелений чай від бренду Tink.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 500 мл. (також шампунь випускається у обʼємі 250 мл)
Бренд: Tink (Україна)
Призначення: відновлення, очищення, живлення
Тип волосся: жирне
Вік: 18+
СКЛАД:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidоpropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Sodium Сhloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Laureth-4, Polyquaternium-44, Trimethylsilylamodimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Parfum, Citrus Paradisi (Grapefruit) Essential Oil, Citric Acid, Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Дуже радує наявність активних діючих компонентів, таких як: екстракт та ефірна олія грейпфруту, екстракт зеленого чаю, а також протеїни пшениці. Ці складові позитивно впливають на стан волосся, усувають лупу, зменшують ламкість та надають здорового блиску.
ПАКУВАННЯ
Пляшечка чорного кольору із матового пластику. Чорна етикетка виконана в мінімалістичному стилі, в той же час яскраво виділяється зображення соковитого грейпфруту з листочками зеленого чаю. Уся докладна інформація про засіб є на звороті пляшки.
Кришечка фліп-топ практична та зручна у використанні, щільно закривається не дозволяючи засобу пролитись.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Шампунь світлого кольору з перламутром. Середньої густини, однорідної консистенції.
Піноутворення на достатньому рівні, однак змивається швидко, не доводиться довго вимивати засіб з волосся.
Аромат неймовірно приємний, свіжий цитрусовий - бадьорить і піднімає настрій)
ВИКОРИСТАННЯ ТА РЕЗУЛЬТАТ
Шампунем я повністю задоволена, моєму волоссю він підійшов. Чудове дбайливе очищення.
Більш того, після миття голови даним засобом я навіть не завжди використовую бальзам, а волосся виглядає гладеньким і доглянутим. Можу виділити основні пункти, на які я найбільше звернула увагу при використанні:
- чисте, розсипчасте, мʼяке волосся
- здоровий блиск
- абсолютно безпроблемне розчісування. Волосся не плутається
- шевелюра слухняна, майже не пушиться
- кінчики виглядають більш живими, не сухими
- волосся «свіже» навіть на наступний день. А для мене це радість з моїм жирним типом шкіри)
- відсутність лупи, алергічних реакцій
Без сумнівів рекомендую шампунь від Tink, від ідеально справляється зі своїми функціями 🫶
Коментарі (0)