alena.rosee

Омолоджуючий коктейль: Вітамін С та Пептиди від Jole

Омолоджуючий коктейль: Вітамін С та Пептиди від Jole

Всім привіт!💕

Приблизно місяць в моєму догляді сироватка для обличчя з вітаміном С та пептидами від українського бренду Jole і мені є що про неї розповісти. Але спойлер : ефект шикарний якщо не забувати про сироватку 💜Натискай "Дізнатись більше" щоб прочитати повний допис.

Омолоджуючий коктейль: Вітамін С та Пептиди від Jole

Я не так багато пробувала у бренда, але вони для меня справді косметичне відкриття на нашому ринку: за ефективність, за склад, за гарний лаконічний дизайн.

💜Пакування: сироватка у пластиковому флаконі з вакуумний дозатором. Взагалі дозатори то мабуть найкраще пакування для будь-якого типу рідкого продукту, це зручно та гігієнічно. Натискається дозатор мяко, можна дозувати сироватку хоч по краплі.

💜Консистенція: крем-флюїд. Обожнюю сироватки саме в такому форматі, не дуже люблю рідкі консистенції. Флюїд дуже гарно розподіляється на шкірі, тому для одного використання потрібна невелика кількість продукту.

💜Запах: майже відсутній, легкий косметичний.

Активні компоненти сироватки:

✨Вітамін С - антиоксидант, допомагає боротись з пігментацією, вирівнює тон шкіри, додає тонус, має легкий відлущуючий ефект для більш гладкої та еластичної шкіри.

✨Пептиди - тут цілий комплекс пептидів, вони і підсилюють синтез колагену, і добрять шкіру більш пружною, і навіть розслаблюють потрібні мязи для зменшення зморшок, при цьому активно борються з вже наявними дрібними зморшками.

✨Ніацинамід - також антиоксидант, він і зменшує подразнення шкіри, і бореться з недоліками, і покращує мікроциркуляцію за рахунок чого покращується і тонус шкіри.

✨Гіалуронова кислота - усуває подразнення, прискорює загоєння, гарно зволожує та запобігає пересиханню шкіри.

✨Протеїни сої - чудово зволожують та вирівнюють тон

✨Амінокислоти - на клитинному рівні запобігають втраті вологи .

🌿Склад:

Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Soy Protein, Cannabis Sativa Seed Oil, Octyldodecanol, Coco-Caprylate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Acetyl Tetrapeptide-11,  Acetyl Tetrapeptide-9, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Hyaluronic Acid, Lysine, Valine, Serine.

💜Ефект:

Взагалі курс 1.5-2 місяці , тому якщо ви берете семпл на пробу, то максимально можна побачити текстуру та власні перші враження від користування: скочується чи ні, текстура, аромат.

Я перший ефект побачила вже десь через 2 тижня використання сироватки, хоч в мене поки що, ттт, немає таких явних зморшок, але загальний вигляд шкіри став набагато краще.

Сироватку я почала використовувати після довгої дороги, знаєте коли шкіра стала не дуже: треба чищення, прибирання недоліків, покращення загального вигляду і тону.

І вона дійсно швиденько привела мою шкіру до хорошого стану. ☺️

Я наношу буквально невелику кількість, засіб розподіляється прекрасно, вбирається сироватка майже моментально, не залишаючи ні липкості, ні стянутості, ні жирності.

Це нереально комфортна сироватка. 💛

Часто зверху я наношу крем, а іноді ні. Що так , що так, відчуття на обличчі комфортні, мені вистачає зволоження.

✨Що дала саме моїй шкірі ця сироватка? Я помітила що тон став краще, рівніше, це дуже помітно. Дуже дрібні веснянки пропали, вони освітлились. Плямка від колись невдалого ковиряння прищика майже пропала також.

Шкіра стала більш еластична, пружна, вона не перегружена.

Також якщо є який недолік у виді дрібного прищика, з цим засобом вони проходять дуже швидко та непомітно.

Це ще помітно по тому як лягаюсь тональні засоби саме без додаткової бази. Сироватка дружить з СПФ, при чому різних марок.

Можливо на більш зрілій шкірі або шкірі з більш вираженими зморшками, ефект буде ще більш явним, тут треба тестити, але те що дав цей засіб для мого типу шкіру мене дуже радує.

Продовжую користування із задоволенням, а вам раджу подивитись саме до цього засобу якщо шукаєте дійсно працюючий засіб який виконує все, що обіцяє виробник, тільки якщо не лінитись і не чекати моментального результата 🫧