Ksyposhka

Повсякденний макіяж за 10 хвилин

Повсякденний макіяж за 10 хвилин

Не сподівалась,що вийде шось нормальне,бо довше камеру налаштовувала і ловила фокус ніж робила макіяж 😂

А потім вже просто вмикала камеру і думала ну якшо в фокус попаду, то зліплю всі чіткі кадри в процесі монтажу😅

Тож, шо вийшло то вийшло, треба більше практикуватись)

+- так виглядає мій повсякденний макіяж ,змінюються тільки відтінки помад😅

  • В якості бази наношу SPF 50 від бренду Colorescience. У нього дуже приємна консистенція. Частіше після кремів з SPF моя шкіра швидко жирніє і сильно забивається пори ,а No-Show Mineral Sunscreen SPF 50 швидко поглинається та залишає після себе ,на дотик наче оксамитову плівку через яку шкіра хоча б дихає.
Повсякденний макіяж за 10 хвилин
  • Далі наношу ВВ крем від Erborian у відтінку Nude.Про нього робила допис https://club.makeup.com.ua/post/17571/ У мене немає яскраво виражених темних кіл під очима але замість консилера я наношу його і під очі. Крем має трохи вологий фініш але мені подобається,через це мімічні зморшки не так помітні.
  • Румяни (на яких я не увімкнула камеру😅)LAMEL Make Up BB Blush у відтінку 403 Coraline.Одразу після нанесення відтінок на шкірі здається дуже яскравим,але буквально через пару хвилин вони поглинаються в шкіру і виглядають більш натурально.
  • Олівчик для брів від Chado Brow Boost Eyebrow Pencil відтінок Taupe.Олівчик містить у собі мікроволокна які заповнюють брови і роблять акуратний акцент на формі.
  • Туш для очей LAMEL Make Up OverSize Volume Mascara. Не найкраща туш яка в мене була,періодично попадаються комочки і вона не стійка. Але з плюсів ,вона добре тримає форму після використання щіпчиків та не осипається і через те що не стійка, легко змивається водою,навіть без міцелярки 😅
  • Хайлайтер Eveline Cosmetics Variete Highlighter відтінок 02. Ох довго ж я його не могла спіймати,бо хотіла саме такий хайлайтер з крупними блискітками по типу Fenty Beauty Diamond Bomb. Бо витрачати 2к просто на блискітки мені не хотілось, а це бюджетний і найбільш схожий на хайлайтер Ріанни варіант.
  • Губи підводжу стійким олівцем від Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil відтінок 719 І наношу зверху олійку -тінт для губ від LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil у відтінку 403. (на якій я теж не увімкнула запис 😅)

Ось такий швидкий макіяж в мене вийшов ,наступного разу спробую зняти щось більш цікаве 😅Головне не забувати вмикати кнопку «запис»😂