Ksyposhka

Пінка для обличчя Genabelle Pink Cloud Cleansing Foam

Пінка для обличчя Genabelle Pink Cloud Cleansing Foam
Пінка для обличчя Genabelle Pink Cloud Cleansing Foam

Найчастіше,я обираю засоби для очищення шкіри обличчя саме в форматі пінки. Пінку наносити більш приємно і змивається зі шкіри вона швидше ніж гель.

Саме ця пінка, мене зацікавила тим,що схожа по складу з моїм постійним очищуючим засобом від Cosmedix але в півтори рази дешевша,тож вигідніша.

Також ,виробник вказує що засіб підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої та схильної до акне ,а також для тих хто відчуває сухість шкіри після очищення.

Тож ,було цікаво спробувати як вона впорається з моєю шкірою.

Тип шкіри в мене комбінований,але часто засоби для вмивання сильно пересушують U зону ,і доводиться грати в балансуючу гру зі своєю шкірою, щоб не пересушити U, і добре очистити жирну та проблемну Т зону.

Пінка для обличчя Genabelle Pink Cloud Cleansing Foam

Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauramid Opropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sorbitan Olivate, So Dium Chloride, Calamine, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Corda Ta Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Disodium Edta, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Основними активними компонентами у складі є Каламін: 10 000 мг/л порошку каламіну, який допомагає зменшити надлишок олії, покращити текстуру шкіри, освітлити темні плями та зволожити шкіру. Також каламін надає тонізуючу, антисептичну, підсушучі властивості, знімає свербіж і має заспокійливий ефект,і саме він надає пінці ніжно рожевого кольору.

Саліцилова кислота сприяє відлущуванню шкіри, контролює вироблення надлишків шкірного себуму й очищає пори.

Екстракт центелли азіатської нейтралізує сухість та лущення, глибоко зволожує та нормалізує гідроліпідний баланс шкіри,заспокоює та знімає подразнення, освітлює пігментні плями.

Екстракт хутунії (гуттуїнії) серцеподібної виявляє виражену протизапальну та антимікробну дію, інгібує вироблення шкірного жиру, надає зволожуючу дію на шкіру.

Склад цілком безпечний він не містить парабенів, ізопропілового спирту ,лаурилсульфату натрію та штучних барвників👌🏻

Очищувальний засіб має консистенцію рожевої густої кремоподібної пасти, досить густої (набагато густіший, ніж зубна паста), але завдяки м’якій тубі легко корегувати кількість гелю, ви точно не зможете перебільшити з засобом і видавите потрібну вам кількість гелю на долоню.

А потрібно вам зовсім трошки,бо в перший раз я видавила дуже багато і можна було влаштовувати пінну вечірку 😅Маленької горошинки буде цілком достатньо.

При контакті з водою гель добре спінюється в долонях утворюючи пінку.

Запах не сильно навʼязливий ,мильний, відчувається тільки під час нанесення ,після змиття аромат на шкірі не залишається.

Цей засіб ,не для тих ,хто полюбляє очищення «до скрипу».

Пінка мʼяко та делікатно очищує і видаляє зайвий жир та забруднення з обличчя, не пересушуючи сухі ділянки шкіри та не знімаючи зі шкіри її захисного бар'єру.

Вона забезпечує глибоке очищення пор та дуже добре справляється з макіяжем і навіть кольоровими пігментами які вʼїлись в шкіру.

Після використання засобу шкіра відчувається дуже свіжою, ніжною і зволоженою на дотик,мені дуже подобається такий ефект.

Немає відчуття стягнутості та бажання одразу бігти наносити додатковий зволожуючий засіб на шкіру.

Ідеально підходить для щоденного використання в ранковій і вечірній рутині.

Однозназно рекомендую спробувати тим, хто шукає не агресивний засіб для очищення і має комбінований тип шкіри як у мене 👌🏻