“Не дивіться, що я такий втомлений. Я просто кайфовий”
Як би ми всі не любили сонечко, але, на жаль, сонячні промені не роблять нашій шкірі краще. Щоб попередити передчасне старіння і позбутися постакне я використовую сонцезахист. Тож ділюся відгуком на цей засіб.
Цей СПФ від корейського бренду Missha в свій час став для мене знахідкою, як ви бачите вичавлюю все до останньої краплинки)
Склад
Весь склад тут писати не буду, всеодно мало хто читає) але хочу розповісти на яких фільтрах цей сонцезахист.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, також відомий як Uvinul A Plus - це хімічний фотостабільний фільтр нового покоління. Забезпечує захист широкого спектру дії, особливо ефективний проти UVA випромінювання. Вони завдають найбільшої шкоди нашій шкірі.
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, також відомий як Tinosorb S, є високоефективним, сучасним хімічним сонцезахисним засобом. Він забезпечує захист широкого спектру, поглинаючи як UVA, так і UVB випромінювання.
Чудовий початок, чи не так?) також в цьому кремі є багато екстрактів, що також вважаю непогано.
Текстура
Кремова текстура, більш щільна на відміну від Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF 50. На моїй шкірі важко не відчувається (хоча в мене вона жирна). Фініш дає вологий, тому після нього влітку використовую пудру.
Враження, плюси та мінуси
Дуже подобається цей спф, я вважаю це найкращий сонцезахист в бюджетному сегменті.
Плюси:
- досить бюджетний
- хороший склад як на мене
- мені підходить як на літо, так і зиму
- приємний аромат
- красиве та зручне пакування
Мінуси:
- влітку дає дуже вологий фініш, без пудри ніяк
- якщо наносити дуже близько біля очей буде пекти (але, так в мене з більшістю спф)
Сподіваюся вам сподобався мій коротенький огляд, всім здорової шкіри💕
Коментарі (0)