Полуектова Аліна

Маленький спрей з великим складом від Top Beauty

Маленький спрей з великим складом від Top Beauty

Проблема випадіння волосся торкається кожного. Стрес, ліки, неправильне харчування, дефіцит вітамінів та навіть сезонність або послаблення фолікул. В такому випадку слід приділити особливу увагу шкірі голови.
Я рекомендую підходити до цього питання комплексно, це вітаміни, правильне харчування, та для прискорення росту волосся використовувати поверхневі засоби для шкіри голови.
Зараз мій фаворит, це спрей від випадіння від Top beauty. В його складі вітаміни групи в, дріжджі, зародки пшениці, кератин, кофеїн, магній, малина, пантенол, протеїни, цинк. Активні компоненти формули нормалізують внутрішні процеси в шарах епідермісу та запобігають випадінню. Окрім того, продукт живить волосся корисними мікроелементами, зміцнює захисний бар’єр, а також кондиціонує. Зручний догляд, який не потребує змивання та не склеює пасма, надаючи волоссю шовковистість.

Після миття голови нанести на шкіру голови, зробивши пробори,  помасажувати пальчиками або спеціальною шіткою. Не змивати. Перед використанням збовтати.

Виробник рекомендує наносити на всю довжину волосся, але я рекомендую наносити лише на шкіру голови, а на довжину ми наносимо Термозахист від Profi Style😉