MERMADE

“Аліса у країні Beauty”

“Аліса у країні Beauty”

Ось і ми вирішили трошки пофантазувати та спробувати уявити, як буде виглядати чарівна та загадкова Beauty-країна.

Щоб потрапити у цей дивовижний світ, пропонуємо “відкусити” шматочок від ароматної маски для обличчя Party Cake… Тебе підхоплює у вир кольорових сфер та огортає ароматом вершкового крему, неначе падіння у кролячу нору. Після пробудження шкіра має дивовижний вигляд, вона наповнена, очищена та має рівний тон, завдяки каоліну та сквалану.

Продовжуючи шлях у цій пригоді, ти натрапляєш на галявину з різноманітними еліксирами краси. Жовті, зелені, білі, рожеві та прозорі сироватки, як нектар стікають з пелюсток чарівних квітів. Ти підхоплюєш оброблений гладенький камінь з трави, та починаєш приємний і корисний масаж гуаша.

Відчуття релаксу переносять тебе до річки, яка виблискує на сонечку мерехтливими піщинками, після занурення твоя шкіра сяє. Це шиммер для тіла, він підкреслює природну красу шкіри та додає впевненості й магічної сили.

А далі час любовного зілля — аромат якого заворожує, та зробить добрішим будь-якого дракона. Потрібно тільки обрати міст для тіла спираючись на власні вподобання та смаки. Перемога, ти зачарувала всіх драконів!

Головний приз — сонячна відпустка не тропічному острові! Компанію тобі складе магічний бальзам Sunsation SPF 15 з солодкуватим присмаком та ароматом екзотичного манго. Він подарує губам захист від впливу УФ-променів та природну м’якість.

А як ти уявляєш подорож країною Beauty?