ksnklb

Поспішила з великим об'ємом CP-1?

Поспішила з великим об'ємом CP-1?

Дуже давно я дивилась на цей мінімалістичний шампунь, читала різні відгуки і не знала чи варто пробувати, а потім побачила велику банку за приємною ціною і все ж вирішила спробувати. Чи підійшов шампунь, читайте нижче 😉.

Поспішила з великим об'ємом CP-1?
Поспішила з великим об'ємом CP-1?

Баночка дійсно велика, я взяла об'єм 500ml.
Дозатор помпа, видає засіб нормально, не забивається.
Дизайн загалом мінімалістичний, міг би бути привабливим, якби не цей жовтуватий відтінок, він мені не подобається і загалом візуально старить дизайн.

Консистенція шампуню перламутрового кольору, середньої густоти, навіть рідка трішки, та шампунь добре піниться. Аромат стандартний для бюджетних шампунів, типу Пантін, він досить яскравий, свіжий та приємний.
У складі є м'які ПАР, гліцерин, пантенол, олії, колаген та гідролізовані протеїни, шовк.

Загалом, ефект як від звичайного бюджетного шампуню, нічого особливого, тобто в соло його краще не використовувати, для більшого розгладження хочеться додати кондиціонер, або маску. Ну і оскільки це безсульфатний шампунь, то волосся брудиниться швидше.
Загалом, так, волосся він м'яко очищає, і може бути нормальним варіантом для людей, які люблять безсульфатні шампуні, та його точно потрібно купляти разом з кондиціонером.

На фото волосся висушене з термозахистом Joko Blend.