Салонна процедура вдо ма - це реально !
Ділюсь своїм першим досвідом використання карбоксітерапії з Азелаїновою кислотою від Sue
Привіт усім, хто мене читає 📚
Сьогодні я хочу розповісти про відносно нову доглядову процедуру, яку з легкістю можна зробити вдома і отримати крутий результат !
Карбоксітерапія - це процедура , під час якої шкіра очищується і омолоджується за допомогою вуглекислого газу. Процедури робляться комплексно, протягом 2х місяців 1 раз на тиждень , далі 2 місяця перерви і можна знову починати новий курс 🌿
В своєму наборі від Sue я маю :
1) Гель-кератолітик
2) Гель-активатор
3) Флюїд
4) Маски-таблетки 20шт
5) Пензлик для нанесення
Розповідаю поетапно ...
Step 2
Гель-кератолітик - баночка під номером 1
Консистенція прозора і рідка, наче сироватка, проте пензликом наносити зручно🖌️ Всередині відчуваються мікрочастинки , котрі незабаром перетворяться на безліч бульбашок 🫧 До шкіри ці часточки делікатні , не травмують і не подразнюють її.
Спосіб використання :
●На очищену шкіру обличчя нанести за допомогою пензлика і залишити на 3-5хв.
●Не змивати!
Step 2
Гель-активатор - баночка під номером 2
Консистенція прозора, гелева , густіша за попередню . У складі присутній натрій бікарбонат і саме цей компонент відповідає за утворення вуглекислого газу в поєднані з першим гелем . Додаю фото у збільшеному форматі 🫧
Спосіб використання :
●Нанести гель поверх першого шару
●Закрити вологою масочкою попередньо розмоченою у воді
●Залишити на 5-10 хв
●Змити прохолодною водою.
●Протонізувати шкіру
Step 3
Флюїд - баночка під номером 3
Консистенція кремова , легка, білого кольору . До шкіри флюїд дуже приємний 🤍
Спосіб використання :
Масажними рухами нанести флюїд. Використовувати щовечора протягом курсу
Мої враження після першого використання 🤍
Почну з відчуттів ...
Коли поєднуються перші 2 кроки між собою , то відчуваються легкі поколювання за рахунок бульбашок , не слід лякатися - так працює карбоксі ! При нанесенні маски ці відчуття вщухають і можна 10 хв насолоджуватись стрічкою MakeUpClub ☺️
Останній крок - флюїд мене приємно вразив , ніжна текстура , яка гарно заспокоює шкіру і залишає за собою шовкове відчуття на шкірі.
Що я помітила після 1 процедури ?
Обличчя вирівняло тон, почервоніння стали менш помітними і пори здаються меншими , тобто результат є !
Що обіцяє виробник після проходження повного курсу ?
- розгладжує зморшки
- висвітлює пігментацію
- зменшує постакне
- додає шкірі свіжості, сяяння та здорового вигляду
Тобто, мені ще є над чим працювати !
Також хочу відмітити зручні флакончики з дозатором-помпою. Присутня силіконова заглушка на носику , тому можна сміливо брати з собою в поїздку - за це теж лайк ❤️ Пензлик і масочки в наборі дуже доречні і радують своєю якістю, все продумано , тому і питань під час процедури питань не виникало. Мені сподобалось ☺️
У бренду є 2 набори для карбоксі , цей , що у мене з азелаїнкою - підходить для чутливої шкіри, розцеа, вагітний і під час лактації . І є карбоксі з фруктовими кислотами , якщо ваша шкіра "загартована" , то сміливо можна починати з неї , додаю посилання ❤️
Чи цікава вам така салонна процедура вдома ? Хочете результат після проходження повного курсу ? 🙂
Коментарі (0)