Spodobaieva Maryna

A1 Cosmetics

A1 Cosmetics
A1 Cosmetics

Взагалі раніше не була знайома з брендом, випадково натрапила і мені сподобався склад. Лосьйон обіцяє нам:

  • впливати на всі основні причини випадіння волосся;
  • відновлювати слабке та тонке волосся;
  • сприяти зростанню нового волосся;
  • стимулювати обмін речовин у фолікулах;
  • стимулювати поділ клітин фолікула та пробуджати «сплячі» волосяні цибулини;
  • покращує мікроциркуляцію у шкірі голови, дозволяючи доставляти більше поживних речовин волоссю.

A1 Cosmetics
A1 Cosmetics
A1 Cosmetics
A1 Cosmetics
A1 Cosmetics

Склад: комплекс амінокислот і протеїнів Bio-Capigen PT, гідролізат пивних дріжджів, інноваційний пептид Procapil (Прокапіл), вітамінізований матрикін біотиніл-GHK (BIOTINYL-GHK), флавоноїд екстракту лимона (APIGENINA), мінерал (магнієва сіль), бішофіт, провітамін В3 метилнікотинат, екстракти: кореня реп'яха, кропиви, кореня аїру, шишок хмелю, софори японської; кофеїн, Д-пантенол, олігосахарид Бета-циклодекстрин, молочна кислота, таурин.

Краса же. Високо ефективна формула з великим поєднанням активних компонентів, як працюють на зміцнення волосяних фолікул, фазу їхнього активного росту та стимулюють процеси відновлення. Чесно я бачила в три і навіть більше дорожчі засоби з набагато гіршим складом. Навіть взяла його мамі, цікаво буде почути її відгук.

Пакування тут досить зручне, звичайне. Об’єм: 150мл. Користуюся 1-2 рази на тиждень.

Спочатку я дуже засмутилася, що пульверизатор розпилював більше просто прямо, але в користуванні виявилось так навіть краще і зручніше. Сам засіб густуватий по текстурі, прозорий, трішки жовтого кольору. Має приємний трав’яний аромат, найбільше відчувається кропива.

Волосся не жирнить, але з ним воно довше сохне. Спочатку здається липкуватим, але все зникає. Відчуття печіння тут дуже легеньке, навіть моїй чутливій голові комфортно до 10-15 хвилин.

Результат краще покажу в порівнянні з іншими засобами, плюс дуже багато нового волосся. Тепер зі спокійною душею можна йти в перукарню оновляти.