Вона вартує твоєї уваги! Інтенсивна маска для волосся
Meloni Mask Hair Rescue інтенсивна маска з олією жожоба та відмінами Е, В6, РР
Ця маска зацікавила мене як тільки побачила її вперше. Адже за своїм складом вона дуже потужна і повинна виконувати цілий перелік функцій. Тепер я на своєму досвіді переконалася, що це дійсно так. Сьогодні про це і розповідаю
Маска випускається у круглій пластиковій баночці.
Саме ця серія у зелених тонах.
Між кришкою та засобом є захисна пластикова мембрана зі зручним язичком.
Об‘єм маски 250 мл, але також виробник представляє менший, тревел-формат об‘ємом 50 мл, що дуже зручно.
Ця маска призначена для потужного відновлення навіть після фарбування і агресивних процедур.
Ідеальний варіант для втомленого, слабкого, ламкого волосся. Свого роду SOS-засіб, який рекомендують використовувати раз на тиждень або в екстрених випадках.
Також підходить для регуля рного використання.
Про той самий потужний склад
Передусім скажу, що склад маски направлений на помітне зменшення ламкості волосся, боротьбу з випадінням, зміцненням структури волосинок та запобігає появі лупи.
Ті ж екстракти розмарину, кропиви, бурих та червоних водоростей, комплекс вітамінів сприяють стимуляції кровообігу, за рахунок чого пришвидшується ріст волосся, бо пошкодженні цибулинки відновлюються.
❗️ Хочу виділити, що маска має натуральний склад, БЕЗ силіконів.
Тож чудово підійде і для кучерявих красунь.
Про активи:
💚 Олія жожоба - зволожує і живить волосся, додає блиск, сприяє регенерації шкіри голови, зменшує ламкість волосся.
Вітаміни Е, В6, РР:
💚 Вітамін Е - антиоксидант, захищає клітини від пошкодження, покращує кровообіг, зволожує.
💚 Вітамін В6 - підтримує здоров'я шкіри голови, сприяє росту волосся, бореться з лупою.
💚 Вітамін РР (ніацин) - покращує циркуляцію крові, стимулює ріст волосся, запобігає випаданню.
💚 Екстракт кропиви - зміцнює волосся, стимулює його ріст, бореться з лупою, зменшує випадання волосся.
💚 СО2 екстракт розмарину: має антиоксидантні та протизапальні властивості, стимулює ріст волосся, покращує кровообіг у шкірі голови, бореться з лупою, зменшує жирність волосся.
💚 СО2 екстракт кокоса - висококонцентрований екстракт, зберігає всі корисні компоненти кокосу. Інтенсивно зволожує і живить волосся, надає блиск, захищає від пошкоджень.
💚 Олія кокоса - легка, добре проникає у волосся, глибоко зволожує, запобігає ламкості, захищає від пошкоджень, надає блиск.
💚 Олія зародків пшениці - багата на вітамін Е та незамінні жирні кислоти, живить та зволожує волосся, сприяє його відновленню, зменшує ламкість, захищає від негативних зовнішніх впливів.
💚 Екстракт бурих та червоних водоростей - багаті на мінерали та вітаміни, зміцнює волосся, зволожує, надає об'єм, стимулює ріст, покращує структуру волосся.
💚 Молочна кислота - сприяє оновленню клітин, зволожує волосся та шкіру голови.
💚 Гліцерин - глибоко зволожує волосся та шкіру голови, покращує еластичність волосся, запобігає сухості.
💚 Концентрат гідролізату плаценти - багатий на амінокислоти та протеїни, стимулює ріст волосся, зміцнює корені, покращує структуру волосся, живить.
💚 Гідролізат протеїнів шовку - зволожує, додає блиск, покращує текстуру волосся, захищає від пошкоджень.
💚 Гідролізат протеїнів пшениці - зміцнює волосся, зменшує ламкість, зволожує, надає об'єм.
💚 Кераміди -ліпіди, які є природним компонентом шкіри і волосся. Відновлюють захисний бар'єр, зволожують, зміцнюють волосся, покращують його текстуру та захищають від пошкоджень.
Маска має крему текстура, довол і щільна, але я б не сказала, що дуже жирна. Просто відчувається як поживна.
Аромат дуже подобається, він легкий, ненав’язливий, щось трав‘янисто-цитрусове, солоденьке.
Як використовую? Мої враження
Цю маску використовую у 2 варіантах:
▫️ на шкіру голови та на довжину
▫️ лише на довжину
Обидва способи мені подобаються.
Вона гарно працює як із засобами лінійки Hair Resque, так і іншими, уже давно наявними у мене шампунями, кондиціонерами.
У першому я ще отримую заспокоєну шкіру голови, усунення навіть перших проявів лупи. Абсолютно не впливає на швидкість забруднення волосся.
При будь-якому із способів наношу маску на 10-15 хвилин. Прочесую гребінцем та ховаю під рушник з поліетиленовою шапочкою, злегка прогріваю або залишаю так.
Уже під час змивання відчуваю, яке волосся гладке, що воно правильно обтяжене і легко прочісується навіть пальчиками рук.
Так як у мене пористе, тонке і схильне до сухості по довжині волосся, маску сміливо використовую двічі на тиждень і цілком задоволена ефектом.
Волосся розгладжене, дуже сяюче і слухняне. Присутній прикореневий об‘єм.
Хочу відмітити і те, що кінчики волосся виглядають наповненими, не сухими.
Прикріпляю результати від використання маски. Жодних інших засобів НЕ використовувала: жодних олійок, спреїв чи іншого.
Волосся виглядає свіжим, живим і дійсно оздоровленим.
НЕМАЄ переобтяження.
Щиро раджу цю маску всім, а особливо пошкодженому, сухому типу волосся, у тому числі після жорстких агресивних процедур, фарбування. Маска відновлює не лише волосся по довжині, наповнюючи його, а й шкіру голови ☺️
Коментарі (0)