Пале тка хайлайтерів з нюансом I Heart Revolution Chocolate Rose Gold Glow
це моя перша палетка сухих хайлайтерів, бо до цього користувалась тільки кремовими продуктами. давайте оглянемо цю красу детальніше.
ця малишка в мене вже рік - з'явилась в якості подарунка на день народження. про бренд I Heart Revolution та інші дотичні я чула давно, хотіла познайомитись ближче і ось зірки зійшлись :)
1. Упакування
до цього пункту немаю щодних притензій: нас зустрічає яскравий та цікавий зовнішній вигляд продукту (моя дизайнерська освіта не може цього не зацінити), який змушує внутрішню дитину ніколи не випускати з рук нову "іграшку". а сама палетка має якісне дзеркало, з яким зручно крутитись в залежності від того, як падає світло і наносити хайлайтер.
2. Продукт
ми з вами маємо 2 відтінка: рожевий і золотистий. скажу одразу, що я користуюсь тільки першим (це видно по фото 😅), бо не люблю теплі відтінки на собі, а рожевий виглядає натурально і цікаво, коротше я кайфую) тільки шкода, що як раз його менша кількість. хоча й проти золотистого немаю нічого проти - він класний і можна використати для вечірнього макіяжу. думаю, вийде цікавий результат, якщо їх змішувати.
загалом відтінки однакові по текстурі та нанесені, відрізняються тільки кольором та мають одну загальну деталь - підложка. я намагалась показати на фото цю пляму і в житті вона виглядає так само. не скажу, що смертельно, але це помітно. можливо таке відбувається через наявний кольоровий пігмент.
у використанні хайлайтер чудовий! спочатку він наноситься ніжно і можна легко коригувати ступінь його яскравості. при попадані світла блищить дуже делікатно та чарівно!✨ (теж намагалась показати на фото, але повірте, на сонечку це виглядає набагато ефектніше). під кінець дня може трохи пропасти, але зазвичай я буваю настільки втомлена, що мене це не хвилює)
я намагалась зробити свотчі, щоб передати колір, текстуру та блиск при денному світлі та в темноті, але перегляньте відгуки від інших дівчат, в них фото вийшли кращими)
3. Так шо, брати чи ні?
так! це непоганий бюджетний хайлайтер, чудовий варіант на подарунок для таких самих, як я, які люблять простоту та натуральний ефект. але якщо у вас вже є улюблений продукт, яким ви задоволені на 100%, то наврядчи хтось помітить різницю)
дякую за увагу 💜
Коментарі (0)