Olha🍒

Палетка хайлайтерів з нюансом I Heart Revolution Chocolate Rose Gold Glow

Палетка хайлайтерів з нюансом I Heart Revolution Chocolate Rose Gold Glow

ця малишка в мене вже рік - з'явилась в якості подарунка на день народження. про бренд I Heart Revolution та інші дотичні я чула давно, хотіла познайомитись ближче і ось зірки зійшлись :)

до цього пункту немаю щодних притензій: нас зустрічає яскравий та цікавий зовнішній вигляд продукту (моя дизайнерська освіта не може цього не зацінити), який змушує внутрішню дитину ніколи не випускати з рук нову "іграшку". а сама палетка має якісне дзеркало, з яким зручно крутитись в залежності від того, як падає світло і наносити хайлайтер.

ми з вами маємо 2 відтінка: рожевий і золотистий. скажу одразу, що я користуюсь тільки першим (це видно по фото 😅), бо не люблю теплі відтінки на собі, а рожевий виглядає натурально і цікаво, коротше я кайфую) тільки шкода, що як раз його менша кількість. хоча й проти золотистого немаю нічого проти - він класний і можна використати для вечірнього макіяжу. думаю, вийде цікавий результат, якщо їх змішувати.

загалом відтінки однакові по текстурі та нанесені, відрізняються тільки кольором та мають одну загальну деталь - підложка. я намагалась показати на фото цю пляму і в житті вона виглядає так само. не скажу, що смертельно, але це помітно. можливо таке відбувається через наявний кольоровий пігмент.

у використанні хайлайтер чудовий! спочатку він наноситься ніжно і можна легко коригувати ступінь його яскравості. при попадані світла блищить дуже делікатно та чарівно!✨ (теж намагалась показати на фото, але повірте, на сонечку це виглядає набагато ефектніше). під кінець дня може трохи пропасти, але зазвичай я буваю настільки втомлена, що мене це не хвилює)

я намагалась зробити свотчі, щоб передати колір, текстуру та блиск при денному світлі та в темноті, але перегляньте відгуки від інших дівчат, в них фото вийшли кращими)

так! це непоганий бюджетний хайлайтер, чудовий варіант на подарунок для таких самих, як я, які люблять простоту та натуральний ефект. але якщо у вас вже є улюблений продукт, яким ви задоволені на 100%, то наврядчи хтось помітить різницю)

дякую за увагу 💜